Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Ekim 2016 #11 Murat5038 dedi: Önemli olan burada zararlıyı temizlemek değil şifreli dosyaları çözmek. Genişletmek için tıkla... Evet araştırıyoruz hocam.
Murat5038 dedi: Önemli olan burada zararlıyı temizlemek değil şifreli dosyaları çözmek. Genişletmek için tıkla... Evet araştırıyoruz hocam.
M metobayrak Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2016 #12 Silinen üye dedi: Evet araştırıyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme var mı hocam?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Kasım 2016 #13 metobayrak dedi: Bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak.
metobayrak dedi: Bir gelişme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 26 Kasım 2016 #14 Ben onu öyle dedim de unutmuşum araştırmayı. Siz dosyaları paylaşın öncelikle.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 26 Kasım 2016 #15 Murat5038 dedi: TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bu taktik her zaman işe yarayacak
Murat5038 dedi: TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak. Genişletmek için tıkla... Bu taktik her zaman işe yarayacak
M metobayrak Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #16 Murat5038 dedi: TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ben onu öyle dedim de unutmuşum araştırmayı. Siz dosyaları paylaşın öncelikle. Genişletmek için tıkla... Birkaç mesaj öncesinde paylaşmıştım esasında. Dikkatinizden kaçmış sanırım. Bu şifrelenen dosyalardan bir tanesi işte: bedava model.txt.enc Bu da şifrelenen bir müzik: https://yadi.sk/d/hYRyRE_tzaYQu Son düzenleme: 27 Kasım 2016
Murat5038 dedi: TrueCrypter(.enc) Virüsü Paylaşmadıkça olmayacak. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ben onu öyle dedim de unutmuşum araştırmayı. Siz dosyaları paylaşın öncelikle. Genişletmek için tıkla... Birkaç mesaj öncesinde paylaşmıştım esasında. Dikkatinizden kaçmış sanırım. Bu şifrelenen dosyalardan bir tanesi işte: bedava model.txt.enc Bu da şifrelenen bir müzik: https://yadi.sk/d/hYRyRE_tzaYQu
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 27 Kasım 2016 #17 Bir resim, bir müzik dosyası yani hepsinden paylaşın diyor. Sizin dikkatinizden kaçmış
M metobayrak Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #18 win987 dedi: Bir resim, bir müzik dosyası yani hepsinden paylaşın diyor. Sizin dikkatinizden kaçmış Genişletmek için tıkla... de benim anlamadığım bu dosyaların hepsi aynı şifreyle mi şifreleniyor yoksa hepsi farklı mı?
win987 dedi: Bir resim, bir müzik dosyası yani hepsinden paylaşın diyor. Sizin dikkatinizden kaçmış Genişletmek için tıkla... de benim anlamadığım bu dosyaların hepsi aynı şifreyle mi şifreleniyor yoksa hepsi farklı mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Kasım 2016 #19 metobayrak dedi: de benim anlamadığım bu dosyaların hepsi aynı şifreyle mi şifreleniyor yoksa hepsi farklı mı? Genişletmek için tıkla... Anlamanıza gerek yok zaten sizin işiniz dosyalarınızı geri almak. İstenenleri hala vermediniz. Doğru düzgün okuyup istenenleri paylaşın.
metobayrak dedi: de benim anlamadığım bu dosyaların hepsi aynı şifreyle mi şifreleniyor yoksa hepsi farklı mı? Genişletmek için tıkla... Anlamanıza gerek yok zaten sizin işiniz dosyalarınızı geri almak. İstenenleri hala vermediniz. Doğru düzgün okuyup istenenleri paylaşın.
M metobayrak Kilopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #20 Murat5038 dedi: Anlamanıza gerek yok zaten sizin işiniz dosyalarınızı geri almak. İstenenleri hala vermediniz. Doğru düzgün okuyup istenenleri paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sert dilinizden ötürü sizi kınıyorum. Yardımcı olmak yerine azarlayıp durdunuz. Yöneticilerden talebim konu kapatılsın!
Murat5038 dedi: Anlamanıza gerek yok zaten sizin işiniz dosyalarınızı geri almak. İstenenleri hala vermediniz. Doğru düzgün okuyup istenenleri paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sert dilinizden ötürü sizi kınıyorum. Yardımcı olmak yerine azarlayıp durdunuz. Yöneticilerden talebim konu kapatılsın!