Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #1 Programı kaldıramadım.
MR_burak01 Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #2 Merhaba. Bu tip durumları şu şekilde halledebilirsiniz; Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurun. Sağlam bir yazılımdır. Sisteminizdeki bir çok program kalıntılarını tarayıp temizleyecektir. İyi günler
Merhaba. Bu tip durumları şu şekilde halledebilirsiniz; Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurun. Sağlam bir yazılımdır. Sisteminizdeki bir çok program kalıntılarını tarayıp temizleyecektir. İyi günler
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #3 MR_burak01 dedi: Merhaba. Bu tip durumları şu şekilde halledebilirsiniz; Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurun. Sağlam bir yazılımdır. Sisteminizdeki bir çok program kalıntılarını tarayıp temizleyecektir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Süpersin.
MR_burak01 dedi: Merhaba. Bu tip durumları şu şekilde halledebilirsiniz; Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurun. Sağlam bir yazılımdır. Sisteminizdeki bir çok program kalıntılarını tarayıp temizleyecektir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Süpersin.
MR_burak01 Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #4 Senarist dedi: Süpersin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da yazarken ceza alacağım diye baya korktum.
Senarist dedi: Süpersin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da yazarken ceza alacağım diye baya korktum.