GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Mayıs 2023 #1 Yapay zeka ile Trump'a Simge - Aşkın Olayım şarkısını söylettim. Nasıl olmuş? Dropbox linki: output.mp3
Yapay zeka ile Trump'a Simge - Aşkın Olayım şarkısını söylettim. Nasıl olmuş? Dropbox linki: output.mp3
Walter_white35 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 250 Çözümler 4 27 Mayıs 2023 #2 Söylenmedi hiç sana laik ülkeler.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Çok iyi ama bu daha iyi bence Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok iyi ama bu daha iyi bence Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.269 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 27 Mayıs 2023 #4 GreatArcher dedi: Trump'a Simge - Aşkın Olayım şarkısını söylettim. Genişletmek için tıkla... Montaja benziyor, gerçekten söylemiş olamaz.
GreatArcher dedi: Trump'a Simge - Aşkın Olayım şarkısını söylettim. Genişletmek için tıkla... Montaja benziyor, gerçekten söylemiş olamaz.