Truss Rod'lu klasik gitara akustik teli takılır mı?

Kohster

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar "Castle CSG-160" model klasik gitarı kullanmaktayım. Yaklaşık 5 senedir elimde olan bir gitar. Artık istediğim sesi alamıyorum. Hatırası olduğu için satmak da istemiyorum, bu sebepten akustik gitar teli takmayı düşünüyorum. İçerisinde "truss rod" bulunmakta ama buna rağmen herhangi bir sorun yaşar mıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Klasik gitara akustik gitar teli takmayın. Hatırası olan bir gitar için üzücü sonuçlara sebep olur. Klasik gitar akustik tellerinin tansiyonuna dayanamaz. Olay sadece truss rod değil bunun köprüsü var kulağı var sap var.

Sanırım takmayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı değiller sap atabilir yani kırılabilir perde sayıları aynı değil kondisyonları aynı değil.

Köprüyü kandırabilirseniz, akustik gitara klasik gitar teli takabilirsiniz, çok eskiden yapmışlığım var.
Ama klasik gitar çelikt telleri kaldıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…