TheIncompatibleMan Hectopat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 111 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2016 #1 Trust 20111 Elvıı Masaüstü Mikrofon kullanan var mı ? Varsa tavsiye eder misiniz ? Ses kaydını temiz alıyor mu ? 60 TL vermeye değer mi yani ?
Trust 20111 Elvıı Masaüstü Mikrofon kullanan var mı ? Varsa tavsiye eder misiniz ? Ses kaydını temiz alıyor mu ? 60 TL vermeye değer mi yani ?
C CanErgun Hectopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #2 Kullandım ve mikrofon kalitesi berbat. Arkadan çok kötü halde cızırtı çıkartıyor.
TheIncompatibleMan Hectopat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 111 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #3 CanErgun dedi: Kullandım ve mikrofon kalitesi berbat. Arkadan çok kötü halde cızırtı çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kartıyla ilgili olabilir mi ? Veya jak girişi ?
CanErgun dedi: Kullandım ve mikrofon kalitesi berbat. Arkadan çok kötü halde cızırtı çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kartıyla ilgili olabilir mi ? Veya jak girişi ?
can34 Hectopat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 268 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #4 O markayı hiç sevmem, Razer Seiren dijital mikrofon baya kaliteli, Aral'ın resmi internet sitesinden alabilirsin.
O markayı hiç sevmem, Razer Seiren dijital mikrofon baya kaliteli, Aral'ın resmi internet sitesinden alabilirsin.
C CanErgun Hectopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #5 h TheIncompatibleMan dedi: Ses kartıyla ilgili olabilir mi ? Veya jak girişi ? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası Yok. Cidden berbat bir mikrofon önermem.
h TheIncompatibleMan dedi: Ses kartıyla ilgili olabilir mi ? Veya jak girişi ? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası Yok. Cidden berbat bir mikrofon önermem.