Trust 23790 Mic Micro USB 3.5 MM Masa Üstü Mikrofon Siyah Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu iyi mi ve bunun yerine alabileceğim daha iyi neler var? Yayınlar için kullanmak istiyorum.
Al @James Z. Hetfield'ın attığı mikrofonu, senin attığın mikrofon zamanında 60TL'ye falan satılıyordu 200TL o paraya değmez BM800, Trust GXT232 varken.
Phantom dönüştürücü ile BM800 öneririm. Giriş seviye kayıt işlemlerinizi de yapabileceğiniz bir mikrofondur. 2 ay civarı kullandım sesli kitap kaydı da aldım Audition kullanabiliyorsanız BM800 bu fiyatta en iyi tercih olur.
Trust 23790 Mic Micro USB 3.5 MM Masa Üstü Mikrofon Siyah Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu iyi mi ve bunun yerine alabileceğim daha iyi neler var? Yayınlar için kullanmak istiyorum.
Bm800 ve ses kartı paketi ürünümüz içerisinde bm 800 mikrofon ve bm 800 ile uyumlu ses kartı yer alır. En ucuz bm 800 ses kartı fiyatları lastvoice.com.tr'de
www.lastvoice.com.tr
Ayrıca fantom güç kaynağı alarak mikrofonunun daha kaliteli çalışmasını sağlayabilirsin. Vokal, enstrüman ve yayıncılık için bu set vazgeçilmez olacaktır.
Lastvoice home paket, stüdyo paketleri, içerisinde phantom power, set-01 stand seti ve bm800 mikrofon yer alan en çok tercih edilen stüdyo setlerimizdendir.
www.lastvoice.com.tr
İlk link için tek kötü tarafı, BM800 modellerinde mikrofona yakın durman gerekir bu nedenler ekstra bir stand alman gerekiyor. Ayrıca linkini de aşağıya bıraktım.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.