egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 Klavyeyi alalı 4 gün oldu ve yay sesi var. Sizce değişim istemeli miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 14 Temmuz 2020
Klavyeyi alalı 4 gün oldu ve yay sesi var. Sizce değişim istemeli miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tyhke Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 396 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #2 Trust, everest gibi markaları önermiyoruz, genel olarak kaliteli markalar değil maalesef. Bence iade edebiliyorsan et, üstüne de ekleyebiliyorsan bir miktar ekleyip daha kaliteli bir marka tercih et.
Trust, everest gibi markaları önermiyoruz, genel olarak kaliteli markalar değil maalesef. Bence iade edebiliyorsan et, üstüne de ekleyebiliyorsan bir miktar ekleyip daha kaliteli bir marka tercih et.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 14 Temmuz 2020 #3 Yay sesine değişim yapmazlar.Bu bir hata değil.
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #4 Ardaaa11 dedi: Yay sesine değişim yapmazlar.Bu bir hata değil. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu?
Ardaaa11 dedi: Yay sesine değişim yapmazlar.Bu bir hata değil. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 14 Temmuz 2020 #5 egedmrbs001 dedi: 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben hata dolayısı ile olan bir iadeden bahsettiğinizi sanıyordum. Tabi ki yapabilirsiniz.
egedmrbs001 dedi: 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben hata dolayısı ile olan bir iadeden bahsettiğinizi sanıyordum. Tabi ki yapabilirsiniz.
tyhke Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 396 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #6 egedmrbs001 dedi: 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu? Genişletmek için tıkla... Yalnız, ürünü doğrudan iade et. Yani yay sesinden falan bahsetme.
egedmrbs001 dedi: 14 gün geçmedi koşulsuz hakkım yok mu? Genişletmek için tıkla... Yalnız, ürünü doğrudan iade et. Yani yay sesinden falan bahsetme.
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #7 Ardaaa11 dedi: Ben hata dolayısı ile olan bir iadeden bahsettiğinizi sanıyordum. Tabi ki yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İade veya değişim hakkım olmuyor mu? Yoksa sadece iade mi?
Ardaaa11 dedi: Ben hata dolayısı ile olan bir iadeden bahsettiğinizi sanıyordum. Tabi ki yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İade veya değişim hakkım olmuyor mu? Yoksa sadece iade mi?