K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar yeni bir sistem aldım kasayı da değiştirmek istiyorum. Bu kasayı 339 liraya buldum hava akışı vs. nasıldır, alınır mı sizce?
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım kasayı da değiştirmek istiyorum. Bu kasayı 339 liraya buldum hava akışı vs. nasıldır, alınır mı sizce?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #2 Önü kapalı bir kasa. Hava akışının iyi olacağını düşünmüyorum. Aynı fiyat aralığında şu kasalara bakabilirsiniz. Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Önü kapalı bir kasa. Hava akışının iyi olacağını düşünmüyorum. Aynı fiyat aralığında şu kasalara bakabilirsiniz. Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #3 Alınmaz. Arkadaşlar kasa veya PSU alacaksanız, bilindik markaları seçin. Örneğin, Corsair, MSI, Cooler Master, Xigmatek.
Alınmaz. Arkadaşlar kasa veya PSU alacaksanız, bilindik markaları seçin. Örneğin, Corsair, MSI, Cooler Master, Xigmatek.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Kasım 2020 #4 140 daha koyup bunu almanı öneririm. MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr
140 daha koyup bunu almanı öneririm. MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt MSI Mag Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan, 1x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 Bende 140 daha koyup MSI almanızı öneririm. O kasayı bizzat gidip MediaMarkt'a inceledim fiyatına göre efsane.
Bende 140 daha koyup MSI almanızı öneririm. O kasayı bizzat gidip MediaMarkt'a inceledim fiyatına göre efsane.