100IPS 20G sensör var çok eski ve kötü bir sensör pixart 3325 sensör var. 100TL'lik mouselarda genelde bu tarz sensörler var ne yazık ki. 100TL fazla vererek sensör olarak 2-3kat daha iyi pixart PWM3359 300IPS 35G sensörlü optik Click'li ve paracord kablolu mouse almak çok daha mantıklı.
100ips 20g sensör var çok eski ve kötü bir sensör pixart 3325 sensör var. 100tl lik mouselarda genelde bu tarz sensörler var ne yazık ki. 100tl fazla vererek sensör olarak 2-3kat daha iyi pixart pwm3359 300ips 35g sensörlü optik clickli ve paracord kablolu mouse almak çok daha mantıklı.
Linkini bulamadım, Amazon'un mobil uygulamasın yapacağınız alışverişlerde geçerli ilk alışverişte sepetin 150TL ve üstü olması durumunda 50TL indirim yapıyor, hesabınız yeni olsun. Mobil uygulamayı indirin, tabletten çalışmıyor bildiğim kadarı ile. Telefondan mobil uygulamayı kullanın. Kod...
www.technopat.net
AMAZON50 kodu ile alınırsa 50TL ucuza gelir. 108TL'ye alabileceğin en iyi sensörlü fare bu. Ama tasarımı iyi değil bence.
Linkini bulamadım, Amazon'un mobil uygulamasın yapacağınız alışverişlerde geçerli ilk alışverişte sepetin 150TL ve üstü olması durumunda 50TL indirim yapıyor, hesabınız yeni olsun. Mobil uygulamayı indirin, tabletten çalışmıyor bildiğim kadarı ile. Telefondan mobil uygulamayı kullanın. Kod...
www.technopat.net
AMAZON50 kodu ile alınırsa 50TL ucuza gelir. 108TL'ye alabileceğin en iyi sensörlü fare bu. Ama tasarımı iyi değil bence.
Hocam afedersiniz de ben 1 yıldır kullanıyorum ve mouse hala sağlam. Ayrıca 2 3 defa duvara fırlatmama rağmen. Kim bilir siz ne kadar kötü kullanıyorsunuz da bozuyorsunuz.