Trust GXT 180 alınır mı?

120 TL gibi bir bütçeniz varsa kesinlikle alınır. Bende kullanıyorum gayet iyi.

Sensörü kötü sayılmaz. 120 TL gibi bir bütçe için gayet iyi bir mouse.

100IPS 20G sensör var çok eski ve kötü bir sensör pixart 3325 sensör var. 100TL'lik mouselarda genelde bu tarz sensörler var ne yazık ki. 100TL fazla vererek sensör olarak 2-3kat daha iyi pixart PWM3359 300IPS 35G sensörlü optik Click'li ve paracord kablolu mouse almak çok daha mantıklı.

Son düzenleme:
Hocam arkadaş bütçeyi 10 TL dahi arttıramaz herhalde. Yapacak bir şey yok.

AMAZON50 kodu ile alınırsa 50TL ucuza gelir. 108TL'ye alabileceğin en iyi sensörlü fare bu. Ama tasarımı iyi değil bence.

220Ips 50G.

Son düzenleme:
220 IPS 50G mouse hocam. Neden yanlış bilgi veriyorsunuz ? :d

Bunu alacaksınız bu da bozulacak hocam mantığı yok bence. Bu mouselar 3-4 ay dayanan mouse'lar daha uzun ömürlü bir mouse yararınıza olur.
Hocam eski kullandığım mouseuda ucuzdu marketten aldım 2 yıl idare etti ucuz bir şeydi zaten. Ben evde genel laptop için kullanıyorum mouseu

8 aydır kullanıyorlar ama mouse tekerleği bozulmuş ve terinin izi çıkmış bir şekilde. Asla değmez.
Hocam afedersiniz de ben 1 yıldır kullanıyorum ve mouse hala sağlam. Ayrıca 2 3 defa duvara fırlatmama rağmen. Kim bilir siz ne kadar kötü kullanıyorsunuz da bozuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…