Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Şubat 2022 #1 Selamlar! Bugün Windows 11'den Linux Mint'e geçiş yaptım. Bilgisayarıma farem olan Trust GXT 180 kusan driverini indirmek istiyorum fakat System kısmında Linux göremedim. Ne yapmam gerekiyor? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
Selamlar! Bugün Windows 11'den Linux Mint'e geçiş yaptım. Bilgisayarıma farem olan Trust GXT 180 kusan driverini indirmek istiyorum fakat System kısmında Linux göremedim. Ne yapmam gerekiyor? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 Wine ile dene ama eminim sıkıntı çıkaracaktır. Büyük ihtimalle hiç bir şekilde yapamazsın.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Şubat 2022 #3 unknown11212 dedi: Wine ile dene ama eminim sıkıntı çıkaracaktır. Büyük ihtimalle hiç bir şekilde yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ettiğiniz gibi. Uygulamayı yükledim masaüstüne logosu geldi fakat, çift tıkladığımda açılmıyor.
unknown11212 dedi: Wine ile dene ama eminim sıkıntı çıkaracaktır. Büyük ihtimalle hiç bir şekilde yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ettiğiniz gibi. Uygulamayı yükledim masaüstüne logosu geldi fakat, çift tıkladığımda açılmıyor.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 7 Şubat 2022 #4 Şu komutun çıktısını paylaş, bakalım USB ID ile eşleşecek ve destek olabilecek bir uygulama var mı bakalım. Kod:Panoya kopyala lsusb -tv Desteği var mı bilemiyorum ama, yine de şu iki uygulamaya bakılabilir. Input-remapper bağlantıda belirtilen Debian paketi ile kurulabilir. GitHub - sezanzeb/input-remapper: 🎮 ⌨ An easy to use tool to change the behaviour of your input devices. 🎮 ⌨ An easy to use tool to change the behaviour of your input devices. - sezanzeb/input-remapper github.com Piper depoda mevcut, bunun belirli aygıtlar için desteği var. GitHub - libratbag/piper: GTK application to configure gaming devices GTK application to configure gaming devices. Contribute to libratbag/piper development by creating an account on GitHub. github.com
Şu komutun çıktısını paylaş, bakalım USB ID ile eşleşecek ve destek olabilecek bir uygulama var mı bakalım. Kod:Panoya kopyala lsusb -tv Desteği var mı bilemiyorum ama, yine de şu iki uygulamaya bakılabilir. Input-remapper bağlantıda belirtilen Debian paketi ile kurulabilir. GitHub - sezanzeb/input-remapper: 🎮 ⌨ An easy to use tool to change the behaviour of your input devices. 🎮 ⌨ An easy to use tool to change the behaviour of your input devices. - sezanzeb/input-remapper github.com Piper depoda mevcut, bunun belirli aygıtlar için desteği var. GitHub - libratbag/piper: GTK application to configure gaming devices GTK application to configure gaming devices. Contribute to libratbag/piper development by creating an account on GitHub. github.com