Trust GXT 232 mikrofon arka plan seslerini almıyor

quetzalcoatll

Hectopat
Selamlar hocam hayırlı forumlar 3-4 senedir Trust mikrofon kullanıyorum mikrofonum ses kaydı alırken arka plan seslerini almıyor. Yani şöyle söyleyeyim örnek olarak saz/gitar çalıyorum ya da çakmak çakıyorum ama bunların hiçbirini karşı tarafa iletmiyor, sanki otomatik bir şekilde sesleri kendi kendine absorbe ediyor gibi.

Donanımsal olduğunu düşündüm, aynısını farklı bir bilgisayarda (neredeyse 12 senelik) denedim ve onda gayet güzel ses veriyordu ve laptopumun harici webcaminin mikrofonundan ve kendi mikrofonundan denediğimde de böyle bir durumla karşılaştım. Durumun donanımsal olmadığının kanısına varınca aklıma şu geldi; bundan 1 sene evvelinde arka plan seslerini engellemesi için NVIDIA Broadcast yükleyip sonrasında silmiştim. (tüm dosyalarını sildim)

Sanırım bundan kaynaklı driverda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Fakat mikrofonum direkt "tak çalıştır" model yani PC'min ses kartı driverını silip geri nereden yükleyeceğim onu kestiremiyorum. Bilgisayarıma da sırf ufak bir problem yüzünden format atmaya yeltenmedim. Discord'da şurada burada konuşurken sorun değil ama Single müzik kaydı alıp dinleyememek rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum, mikrofonumun modeli; Trust GXT 232.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-30-21-11-19-45_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…