-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #1 Mikrofonu dün aldım kurulum yaptım. Arkadaşımla konuşurken sesimin boğuk geldiğini söyledi. Bugün OBS ile video çekdim. Aynı durumu tekrar yaşadım. Ve ayriyeten sesimin videoda cızırtılı çıktığını duydum. Sizce çözüm nedir? Driver kurmadım.
Mikrofonu dün aldım kurulum yaptım. Arkadaşımla konuşurken sesimin boğuk geldiğini söyledi. Bugün OBS ile video çekdim. Aynı durumu tekrar yaşadım. Ve ayriyeten sesimin videoda cızırtılı çıktığını duydum. Sizce çözüm nedir? Driver kurmadım.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #2 Driverını yüklerseniz ayar yapabilirsiniz. Bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS -Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #3 laer but sad dedi: Driverını yüklerseniz ayar yapabilirsiniz. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Sitede bulamadım yok galiba. Mikrofona uzaktan da konuşuyorum. Sıkıntı ne anlamadım. Artı 0 Eksi
laer but sad dedi: Driverını yüklerseniz ayar yapabilirsiniz. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Sitede bulamadım yok galiba. Mikrofona uzaktan da konuşuyorum. Sıkıntı ne anlamadım.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 21 Ocak 2021 #4 Windows'un ses seçeneklerinden ayar yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi