370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 23 Ekim 2020 #1 TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ürün nasıldır? Bu fiyatlarda Vatan'dan alabileceğim kulaklık önerir misiniz?
TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ürün nasıldır? Bu fiyatlarda Vatan'dan alabileceğim kulaklık önerir misiniz?
KS KS 370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 23 Ekim 2020 #11 Ailem yüzünden alamıyorum internetten.Yoksa internette daha güzel ve ucuz olduğunu biliyorum. Artı 0 Eksi
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #12 370728 dedi: Ailem yüzünden alamıyorum internetten.Yoksa internette daha güzel ve ucuz olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ailene bunu söyle işte. İkna et bir şekilde, sonra bunu aldığında pişman olursun. Artı 0 Eksi
370728 dedi: Ailem yüzünden alamıyorum internetten.Yoksa internette daha güzel ve ucuz olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ailene bunu söyle işte. İkna et bir şekilde, sonra bunu aldığında pişman olursun.
KS KS 370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 23 Ekim 2020 #13 enonertetanem dedi: Ailene bunu söyle işte. İkna et bir şekilde, sonra bunu aldığında pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum olcak şimdi rehberinde de gördüm bu kulaklığı.Canlı derslerde falan iş yapmaz mı mikrofonu falan.Aşırı mı kötü yoksa?(Trust olan) Artı 0 Eksi
enonertetanem dedi: Ailene bunu söyle işte. İkna et bir şekilde, sonra bunu aldığında pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum olcak şimdi rehberinde de gördüm bu kulaklığı.Canlı derslerde falan iş yapmaz mı mikrofonu falan.Aşırı mı kötü yoksa?(Trust olan)
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #14 370728 dedi: Hocam son bir sorum olcak şimdi rehberinde de gördüm bu kulaklığı.Canlı derslerde falan iş yapmaz mı mikrofonu falan.Aşırı mı kötü yoksa?(Trust olan) Genişletmek için tıkla... İşini görür de genel olarak çok kötü. Ömrü de uzun değil. O yüzden ailen ikna edip Tronsmart Sono al diyorum. Teknostore da güvenilirdir. Artı 0 Eksi
370728 dedi: Hocam son bir sorum olcak şimdi rehberinde de gördüm bu kulaklığı.Canlı derslerde falan iş yapmaz mı mikrofonu falan.Aşırı mı kötü yoksa?(Trust olan) Genişletmek için tıkla... İşini görür de genel olarak çok kötü. Ömrü de uzun değil. O yüzden ailen ikna edip Tronsmart Sono al diyorum. Teknostore da güvenilirdir.