370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bu kulaklığı alacağım ama şu anki kulaklığımın mikrofonu sadece yukarı ve aşağı hareket ediyor. Bu kulaklığın mikrofonu hareket edebiliyor mu? Ağzıma uzak kalıyor çoğu mikrofon. TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Arkadaşlar bu kulaklığı alacağım ama şu anki kulaklığımın mikrofonu sadece yukarı ve aşağı hareket ediyor. Bu kulaklığın mikrofonu hareket edebiliyor mu? Ağzıma uzak kalıyor çoğu mikrofon. TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST GXT 322 DYNAMIC HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
aa2 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Şahsen Trust kullanmıyorum bilmiyorum ama fotodan akladığım kadarıyla olabilir direkt bir mikrofon almanı tavsiye ederim Bilgisayar Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
Şahsen Trust kullanmıyorum bilmiyorum ama fotodan akladığım kadarıyla olabilir direkt bir mikrofon almanı tavsiye ederim Bilgisayar Mikrofonu Modelleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Mikrofon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com