Geçenlerde konu açmıştım fakat almakta geciktim fiyatlar da uçtu. Online toplantılarda bana mikrofon lazım ve de arada CS giriyorum iyi ses kasmam lazım. Bütçem Max 160 TL daha fazla veremem. Bu bıraktığım linkteki kulaklığı alsam bir sorun çıkarır mı? Laptop kullanıyorum tek jaktan mikrofon özelliği sağlaması önemli bunda o var. Mümkünse önerdiklerinizde LED aydınlatma olmasın. Şimdiden teşekkür ederim.
Trust Creon 22054 GXT 354 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust GXT 310C Radius Jungle Camo Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust Creon 22054 GXT 354 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hocam bu beyaz olanda 7.1 özelliği de var. Bunun içinden jak çoklayıcı veya birleştirici çıkıyor mu bilginiz var mı. Tek jakta kullanmam gerek ondan soruyorum. @Samotne Ciasteczka