Trust gxt 450 blizz alınır mı?

Hasan Kalemci

Centipat
Arkadaşlar bu kulaklık alınır mı? Aslında cloud 2 alacaktım ama zam geliyor ve bütçemi aşıyor. Sizce nasıl?

Fazla butcen yoksa bu kulaklik yeterli ama daha iyi bir kulaklik istiyorum diyorsan kesinlikle Cloud 2 al diyorum.

Mouse yukseltmek istiyorsan Trust kulakligi alip kalan paraya100 -150 TL'ye mouse alabilirsin Cloud 2'ye o para veresiyse kadar Trust gibi FP kaliteli urunlerden alabilirsin hatta mouse bile Trust alabilirsin ama onerebilecegim mouselar var Rampage Smx-r18 Snıper Usb Siyah 800/10000dpi Gaming Oyuncu Mouse - n11.com

Son düzenleme:
Guzel secim mouse konusunda butcenizi tam belirtseydiniz ona gore bir mouse - kulaklik onerebilirdim hayirlii olsun

Trust GXT 350 ve daha önceden Trust'ın birçok ürününü kullamış biri olarak söylüyorum ürünleri kalitesiz değil fakat konfor anlamında üst düzey bir şey bekleme derim.

Dün sipariş ettim ancak zaten üst düzey olmasını bekleyemeyiz diye düşünüyorum(230 tl)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…