SaidGdrr Centipat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 69 3 Ekim 2020 #1 Trust GXT 450 alınır mı sizce. 229 TL idi.
Nihad Enes Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 21 12 Kasım 2020 #2 Bence alınır. Kardeşime aldık, basslar güzel, 7.1 ile oyunlarda güzel ses kasılıyor. Tek kötü yanı var dışarıya ses gidiyor.(Amazon'dan aldık 3 günde geldi)
Bence alınır. Kardeşime aldık, basslar güzel, 7.1 ile oyunlarda güzel ses kasılıyor. Tek kötü yanı var dışarıya ses gidiyor.(Amazon'dan aldık 3 günde geldi)
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 Alınır, ben Tronsmart Sono aldım kulaklık bozuk çıktı şimdi şansımı Trust GXT450 tarafında kullanacağım.
Alınır, ben Tronsmart Sono aldım kulaklık bozuk çıktı şimdi şansımı Trust GXT450 tarafında kullanacağım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Kasım 2020 #4 Alınmaz. Aynı fiyata Tronsmart Sono var, daha iyi bir kulaklık. Osman Tuç dedi: Tronsmart Sono aldım kulaklık bozuk çıktı şimdi şansımı Trust GXT450 tarafında kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Lütfen yapmayın. Sono daha iyi bir ürün, teknik servis ile görüşebilirsiniz. Bu arada ilk defa duyuyorum bozuk çıktığını Sono'nun. @enonertetanem
Alınmaz. Aynı fiyata Tronsmart Sono var, daha iyi bir kulaklık. Osman Tuç dedi: Tronsmart Sono aldım kulaklık bozuk çıktı şimdi şansımı Trust GXT450 tarafında kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Lütfen yapmayın. Sono daha iyi bir ürün, teknik servis ile görüşebilirsiniz. Bu arada ilk defa duyuyorum bozuk çıktığını Sono'nun. @enonertetanem
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Alınmaz. Aynı fiyata Tronsmart Sono var, daha iyi bir kulaklık. Lütfen yapmayın. Sono daha iyi bir ürün, teknik servis ile görüşebilirsiniz. Bu arada ilk defa duyuyorum bozuk çıktığını Sono'nun. @enonertetanem Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat dediğiniz arada 55TL fark var, Tronsmart Sono'yu son kez değerlendirip alacağım Trust'ı.
Samotne Ciasteczka dedi: Alınmaz. Aynı fiyata Tronsmart Sono var, daha iyi bir kulaklık. Lütfen yapmayın. Sono daha iyi bir ürün, teknik servis ile görüşebilirsiniz. Bu arada ilk defa duyuyorum bozuk çıktığını Sono'nun. @enonertetanem Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat dediğiniz arada 55TL fark var, Tronsmart Sono'yu son kez değerlendirip alacağım Trust'ı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Kasım 2020 #6 Osman Tuç dedi: Aynı fiyat dediğiniz arada 55TL fark var, Tronsmart Sono'yu son kez değerlendirip alacağım Trust'ı. Genişletmek için tıkla... Pişman olursunuz, ancak siz bilirsiniz tabii.
Osman Tuç dedi: Aynı fiyat dediğiniz arada 55TL fark var, Tronsmart Sono'yu son kez değerlendirip alacağım Trust'ı. Genişletmek için tıkla... Pişman olursunuz, ancak siz bilirsiniz tabii.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Pişman olursunuz, ancak siz bilirsiniz tabii. Genişletmek için tıkla... Eğer bir daha bozuk çıkarsa Sono, bay bay diyeceğim.
Samotne Ciasteczka dedi: Pişman olursunuz, ancak siz bilirsiniz tabii. Genişletmek için tıkla... Eğer bir daha bozuk çıkarsa Sono, bay bay diyeceğim.