BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: Bazı klavyelerde de oluyor. İçinden elektrik geçtiği için düşük ama çok tiz bir ses çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum, bunu ilk defa duydum. Bir de klavyedeki sesi anca dibine girince duyarsın, kulaklıkta direkt duyulur ama.
ItsAllGoodman dedi: Bazı klavyelerde de oluyor. İçinden elektrik geçtiği için düşük ama çok tiz bir ses çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum, bunu ilk defa duydum. Bir de klavyedeki sesi anca dibine girince duyarsın, kulaklıkta direkt duyulur ama.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #12 Mithat Berhan dedi: @BerkayZ87 Az oluyor zaten ve olanlar da dediğin gibi çözmüşler. Bu model de güzele benziyor, alıp deneyenler vardı. Genişletmek için tıkla... Ben aldığım da hiçbir yerde incelemesi yoktu. Geçenlerde şu videoyu gördüm. Merak eden varsa bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan dedi: @BerkayZ87 Az oluyor zaten ve olanlar da dediğin gibi çözmüşler. Bu model de güzele benziyor, alıp deneyenler vardı. Genişletmek için tıkla... Ben aldığım da hiçbir yerde incelemesi yoktu. Geçenlerde şu videoyu gördüm. Merak eden varsa bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #13 @yusufcan1636 ASUS Cerberus 150 TL civarı diye biliyorum şu an.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 5 Nisan 2022 #14 CBum dedi: @yusufcan1636 ASUS Cerberus 150 TL civarı diye biliyorum şu an. Genişletmek için tıkla...
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #15 yusufcan1636 dedi: Eki Görüntüle 1350921 Genişletmek için tıkla... Ben mouse sandım. Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
yusufcan1636 dedi: Eki Görüntüle 1350921 Genişletmek için tıkla... Ben mouse sandım. Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 5 Nisan 2022 #16 Rampage önerdiğim için linçlemeyin. 1 senedir kullanıyorum. Memnunum.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 5 Nisan 2022 #17 CBum dedi: Ben mouse sandım. Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Yok kulaklıtan bahsediyordum. Ama iade ettim çünkü mikrofon çok cızırtı yapıyordu. Blackshark v2X aldım onun yerine çok iyi kulaklık herkese öneririm.
CBum dedi: Ben mouse sandım. Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus Cerberus Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Yok kulaklıtan bahsediyordum. Ama iade ettim çünkü mikrofon çok cızırtı yapıyordu. Blackshark v2X aldım onun yerine çok iyi kulaklık herkese öneririm.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #18 Let it happen dedi: Rampage önerdiğim için linçlemeyin. 1 senedir kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Ah ah hep aynı kafa.
Let it happen dedi: Rampage önerdiğim için linçlemeyin. 1 senedir kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Ah ah hep aynı kafa.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 5 Nisan 2022 #19 yusufcan1636 dedi: 208 TL'ye ASUS Cerberus almıştım ben aldıktan sonra fiyatları 450 TL oldu. Genişletmek için tıkla... 130TL'ye G230 aldım
yusufcan1636 dedi: 208 TL'ye ASUS Cerberus almıştım ben aldıktan sonra fiyatları 450 TL oldu. Genişletmek için tıkla... 130TL'ye G230 aldım
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 5 Nisan 2022 #20 Trust GXT 460 Varzz Illuminated Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM Trust GXT 460 Varzz Illuminated Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GXT460 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bu modeli kullanıyorum memnunum başlıktaki kulaklık ve atmış olduğum F/P.
Trust GXT 460 Varzz Illuminated Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM Trust GXT 460 Varzz Illuminated Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GXT460 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bu modeli kullanıyorum memnunum başlıktaki kulaklık ve atmış olduğum F/P.