İnceleme Trust GXT 540 Gamepad

Hocam ben Forza Horizon 4 oynayacağım. Yavaş yavaş kalkabilir miyim? Ya da hızımı sabitleyebilir miyim? Biraz sert olduğunu söylemişsiniz ama sormak istedim.
Sanırım PC'de Triggerlerin basınç hassasiyeti yok. Trendyol'da ''basınca duyarlı tetikler (PS3)'' yazıyor ona göre alın. Bizzat kendim eve gidince deneyeceğim ama eve gitmeme 2 hafta daha var. Biraz sert ama rahat ayarlanabiliyor bu arada. Sixaxis den daha rahat diyebilirim, belki Dualshock 4'den kötü olabilir, bilemeyeceğim çünkü hiç DS4 le basınç ayarlamadım.

Hocam Driver'i var mı peki.

Evet hocam basınca duyarlı tetikler PS3'e özelmiş, alınmaz.

Hayır duyarlılık hassasiyetini diyorum. Mesela araba sürerken ara gaz veremiyorsun.
Eve gidince denerim hocam, belki çalışıyordur.
Merhabalar dostum, uyum sorunu yaşadığın oyun var mı? Oynadığın oyunları söyleyebilir misin? Ayar yapmamız gerekiyor mu? Yazılımı var mı?
Dediğimi gibi hocam, ben sadece PS3'de denedim. PS3'de denediğim oyunlar Grand Turismo 5 ve God of War Ascension.
Gamepad'in kullanma klavuzunda direkt taktığımız zaman görmesi gerektiğini söylüyor, bir driver kurun, ayar yapın vs. demiyor. Eve gidiyim bi hepinizi ayydınlığa kavuşturucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…