İnceleme Trust GXT 540 Gamepad

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim el terleten bir yapısı var ve R2 l2 tuşları aşırı fazla sert basıyor mu basmıyor mu emın olamıyorsunuz onun dışında alet gayet iyi.

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim el terleten bir yapısı var ve R2 l2 tuşları aşırı fazla sert basıyor mu basmıyor mu emın olamıyorsunuz onun dışında alet gayet iyi.
Hocam aynı durum bende vardı (DS3) terleme çok fazlaydı. Tiroid hastalığım çıktı sen de baktır.
Birtek bana yeşil geldi galiba.

Son düzenleme:
@cagancandas nereden aldınız, rica etsem link paylaşır mısınız? Hiçbir yerde stok yok veya ben bulamadım.
Kablolulunun stoğu heryerde bitmiş sanırım, yenilerler umarım.

Gamepad'i PC'de de denemiş bulunmaktayım. Tetik hassasiyet konusu şöyle. Eğer arkadaki çentikten X inputa getirirseniz bilgisayar hassasiyeti algılıyor; Direct inputta ise algılamıyor, normal bir tuşmuş gibi davranıyor.
PC'de şuana kadar bir sorun yaşamadım, driver falan da kurmadım. Snopy gamepadimle aynı anda kullanabiliyorum (sadece Fıfa da denedim.).
Tek yaşadığım küçük bir sıkıntı oldu, o da "A" tuşu bazen basınca içerde takılı kalıyordu anlık olarak. makine yağı damlattım azıcık sorun çözüldü.

Bende yok o sorun. Trendyoldan 137TL ye aldım son ürün alanlardan biriyim. O nedenle yeşil geldi sanırım.
Rampage 218 önerimdir. 90 civarına bulursan güzel gamepad.

Bende yok o sorun. Trendyoldan 137TL ye aldım son ürün alanlardan biriyim. O nedenle yeşil geldi sanırım.
Rampage 218 önerimdir. 90 civarına bulursan güzel gamepad.
Bende de var SG-R218, fena değil aslında ama bence 40 lira daha koyup Trust almak daha mantıklı, tabi stok yenilerken fiyat artırmazlarsa.

Kablolu modelin stoğu tükenmiş kablosuz olanını 200₺'ye buldum sizce alınır mı?
Fall Guys'da deneyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…