İnceleme Trust GXT 540 Gamepad

Hocam hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız durumu nasıl?
Bir de analog tuşlarında 360 özelliği var mı?

Son düzenleme:
208TL'ye kablosuz versiyonunu aldım xd
Daha önce kablolusunu kullanıyordum rahatlık varmış be.(Her ikisi de fiyatına göre çok iyi)

Kablosuzunu kullanan varsa uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Kullanan başka arkadaşlar varsa onlar yorum yapabilir mi?

1.5 haftadır kullanıyorum. FIFA'yı bıraktığım için orada denemedim ama(daha önce gxt 540 kullanıyordum ve onda iyiydi fifa da-dpad la fifa oynamadım dpad çok iyi değil-) ori and will of the wisps ve F1 2020 oyunlarında deneme fırsatı buldum. Trigger hassasiyeti fena değil ama mükemmel de değil. Bataryası bayağı uzun gidiyor(8-9 saat oynadım bitmedi tabii titreşim seviyesi 25-30 civarıydı). Aklıma gelenler şu anda bunlar.

@Josephboom bana yardımcı olur musun? Başka kullanan arkadaşlar varsa da cevap verirlerse sevinirim. Trust GXT 540 İncehesap'tan bugün elime ulaştı. Yarım saat FIFA oynama fırsatım oldu.
Gamepad'in LT triggeri yumuşak ama RT trigger farklı. RT'ye basmaya başladıktan sonra bir kademe atlıyor gibi hissiyat veriyor. Bir engel var. D-pad'de de yukarı, aşağı tuşları yumuşak sağ, sol tuşları sert. Sende de böyle bir durum var mı? İncehesap'tan değişim talep etmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…