İnceleme Trust GXT 540 Gamepad

PES, FIFA gibi oyunları da denediniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PES, FIFA gibi oyunları da denediniz mi?
Denedim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bir şey hariç o da FIFA 21'de menülerde aşağı çekiyordu neden bilmiyorum kendi kendine düzeldi sonra.

Denedim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bir şey hariç o da FIFA 21'de menülerde aşağı çekiyordu neden bilmiyorum kendi kendine düzeldi sonra.

Hala kullanıyor musunuz?

Arkadaşlar ürünü dün teslim aldım bugün deneme şansım oldu. Her şey güzeldi lakin yön tuşları aynı anda bastığını farkedene kadar. Sağ veya sol yön tuşuna basınca aşağı yön tuşu da basıyor. Hayal kırıklığına uğradım. Onun dışında güzel ürün uzun kullanımda ne olur bilemem. Yarın iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sorun sadece sizin cihazınızla alakalı olabilir mi?

Hocam sorun sadece sizin cihazınızla alakalı olabilir mi?
Bilemiyorum olabilir de tabi ama yön tuşları ayrık değil resimlerde de olduğu gibi bitişik yapılmış. Yani çoğunda olma olasılığı yüksek. Ama yine de F/P ürünü diyebiliriz.

Bilemiyorum olabilir de tabi ama yön tuşları ayrık değil resimlerde de olduğu gibi bitişik yapılmış. Yani çoğunda olma olasılığı yüksek. Ama yine de F/P ürünü diyebiliriz.
Hocam selamlar ben de gamepad alma arifesindeyim hala kullanıyorsanız sizden ve kullanan tüm arkadaşlardan bi güncelleme alırsak memnun oluruz eğer yeni gamepadlere geçtiyseniz onların da incelemesini söyleyebilirseniz makbule geçer.

Şu an en ucuz fiyat ilginç bir şekilde MediaMarkt'ta. Fazla bütçeniz yok ise bu fiyata daha iyi bir gamepad alabileceğinizi düşünmüyorum.

Ben kullanıyorum 1 senedir hiçbir sıkıntısını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…