Trust GXT 590 sol analog sorunu

Makaleler
1
2-3 ay önce aldığım Trust GXT 590 gamepadimin sol analogunda sorun olmaya başladı. Sticki çevirdiğim yöne doğru götürmüyor, örneğin sol sticki sola çeksem bile sanki sola çekerken aynı zamanda ortaya çekmeye çalışıyormuşum gibi oluyor. Diğer düğmelerde ve sağ alttaki analog stickte sorun yok. Ürünün garantisi bulunmakta. Bu sorunu daha önceden yaşayan var mı? Resetlemeyide denedim fakat sorun donanımsal gibi.

Aynı sorunu yaşıyorum sadece ileri ittirdiğimde, sorunu çözebildiniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, bendeki sorunun aynısıydı bu. Garantiye gönderdim, değişim talep ettim. Yeni gelen gamepadte bu sorunu yaşamıyorum.
Anlaşılan ikimize de kusurlu ürün denk gelmiş, değişim talep edin.

Evet, bendeki sorunun aynısıydı bu. Garantiye gönderdim, değişim talep ettim. Yeni gelen gamepadte bu sorunu yaşamıyorum.
Anlaşılan ikimize de kusurlu ürün denk gelmiş, değişim talep edin.

Aradım şimdi ithalatçi firmayı, anlaşma kodu verdiler göndereceğim. Sizin süreç ne kadar sürdü?

Aradım şimdi ithalatçi firmayı, anlaşma kodu verdiler göndereceğim. Sizin süreç ne kadar sürdü?
Biraz uzun sürdü. Ürünü garantiye verdim, garanti ellerinde stok olmadığı için servis raporu verdiler, satıcıya ulaşın o size değişim/iade yapsın dediler. Satıcı değişimi onayladı ama Trendyol sistemden satıcının değişime onay vermesine bir türlü izin vermediğinden süreç 1.5-2 ay sürdü, en sonunda satıcı bana elden fatura kesti, paramı iade edip aynı fiyattan gamepadi satın almış oldum, mecburen o şekil hallettik.

Çok uzun sürmüş ya ben N11'den aldım umarım bu tarz aksilikler beni bulmaz bende bu sorun çok nadiren oluyor, 10 dakikadır yukarı doğru test ediyorum sorun yaşamadım, full şarj edip kurcalayacağım biraz, baktım tekrar ediyor gönderirim artık.

Bugün teknik servise yollladım.

Şikayetvar'a baktım da herkese sizinde başınıza gelen "stoklarımızda yok satıcıya ulaşın" mektubu yollamışlar, büyük ihtimalle bana da aynısı olacak.

İade raporu yolladılar

Son düzenleme:
Benim değişimi yapılan kolda yine aynı sorun oluştu, delireceğim. Garantiye göndereceğim yine. İadeyi kabul etmem, 700 iken almıştım kol 1.500 olmuş.

Benim değişimi yapılan kolda yine aynı sorun oluştu, delireceğim. Garantiye göndereceğim yine. İadeyi kabul etmem, 700 iken almıştım kol 1.500 olmuş.
Ben iade edip Xbox 9.Nesil aldım, bunun kronik sorunuyla uğraşamam, delirtir adamı.

Bundan alacağım. Bende iade edeceğim. 720 TL gelecek fakat yapacak bişey yok.
Siz garantiden iade raporu alıp satıcıya gönderdiniz satıcı size iadeyi yaptı, doğru mudur?
Evet gönderdikten 1 hafta sonra iadeyi onayladı N11 üzerinden. Bu Cuma günü onayladı, paranın geçmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…