A aRD1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Kimisi diyor alınır, kimisi diyor alınmaz. Blue switch istemiyorum, sizce alınmalı mı? PC Hocası gibi kanallar incelemiş, tuş silinme sorunu var diyorlar. Benim için problem değil yeter ki switchlerde sorun olmasın. Trust GXT 890 CADA alınır mı?
Kimisi diyor alınır, kimisi diyor alınmaz. Blue switch istemiyorum, sizce alınmalı mı? PC Hocası gibi kanallar incelemiş, tuş silinme sorunu var diyorlar. Benim için problem değil yeter ki switchlerde sorun olmasın. Trust GXT 890 CADA alınır mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 8 Şubat 2022 #2 2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama.
2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama.
Serioz Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #3 O fiyata daha güzelleri var.
A aRD1 Femtopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 Ne mesela hocam? Daha iyisi var deyip geçiyorsun söylesene hangi ürünü bundan daha iyi buluyorsun. Yorum yapmak için yapmayın artık. Serioz dedi: O fiyata daha güzelleri var. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: 2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama. Genişletmek için tıkla... 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi Lee Yubin dedi: 2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama. Genişletmek için tıkla... 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi
Ne mesela hocam? Daha iyisi var deyip geçiyorsun söylesene hangi ürünü bundan daha iyi buluyorsun. Yorum yapmak için yapmayın artık. Serioz dedi: O fiyata daha güzelleri var. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: 2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama. Genişletmek için tıkla... 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi Lee Yubin dedi: 2 sene 4 aydır kullanıyorum. Geçen ay 1 gün A tuşu 1 gün de W tuşu basmamazlık yaptı, şu an çalışıyor. Yakın zamanda bozulabilir ama. Genişletmek için tıkla... 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 8 Şubat 2022 #5 aRD1 dedi: 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi Genişletmek için tıkla... Evet, tuşlarda soyulma oldu. A, S ve V tuşları baya soyuldu.
aRD1 dedi: 2 sene idare etse yeter.Tuşlarda soyulma oldumu kullandığın süre boyunca memnun kaldınmı switchleri nasıl 380 TL ye alinirmi Genişletmek için tıkla... Evet, tuşlarda soyulma oldu. A, S ve V tuşları baya soyuldu.