Trust GXT 890 Alınır Mı?

Lil Nyks

Decapat
Bütçem 400 Tl ve mekanik bir klavye almak istiyorum. Cs:Go Lol gibi oyunlar oynayacağım sizce bu beni götürür mü? Onun dışında başka bir öneriniz var mıdır?

Alınmaz neden mi?
Outemu switchleri zaten tavsiye etmiyorum. Onun yerine kaliteli mebranlar daha güzel hissiyat verecektir.
Özellikle bu GXT 890'da tuşların bazıları tıklamamazlık yapıyor. Şikayet edenler çoktu, ben de bile bile aldım ve başıma geldi.
Tuşlar klavyeyi ilk aldığında aşırı yumuşak sanki red değil de, speed switch gibi oluyor, fena hissettirmese de, 3. aydan sonra, switchlerdeki yaylar kalitesiz oldukları için sertleşiyor. Basım için 60-70 gr. basıç gerekiyor. (İlk başta 50 gr.)
Parmakları yoran bir klavyedir. Ben aldım, pişman oldum, siz de alarak temiz bir şekilde pişman olabilirsiz.
Tavsiyem MSI Vigor 60'ı indirimde yakalamanızdır. Trust GXT 890'dan 5 kat daha tatminkar his verecektir ve uzun ömürlü olacaktır. 80 tl'ye markasız bir mebran klavye almıştım, onun hissiyatı bile çok daha iyiydi. Sonra temizleyecem diye içini açıp toplayamadım ama bu klavye yerine ucuz bir mebran da alabilirsiniz. Outmemudan uzak durun!

Bu klavyeyi alalı yaklaşık 1 ay oldu.Sol Shift ve W tuşunda az da olsa soyulmalar baş gösterdi.Bazen de çıkardığı yay sesleri rahatsızlık verici.
Yerinde olsam almazdım,sen bilirsin.Kimisi böyle sorun yaşamıyor.

Biraz daha bütçe artırıp CK350 düşünülebilir. Veya Apex 3. Bunlar dışında K55 veya G213 daha ucuza çok güzel alternatifler.

Gamepower saber almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Kesinlikle Gamepower gibi markanın klavyeleri alınmamalı. RGB, görünüşü güzel diye bir klavye alınmaz. Ayrıca outemu switch kullanıyor çok kalitesiz onun yerine mekanik hisli kaliteli bir klavye tercih etmek daha mantıklıdır.

Ben marka takıntılısı değilim ve markayı başarılı buluyorum, daha önce bir klavyesini 2-3 yıl boyunca kullanmıştım. Modelini hatırlamıyorum yanlış olmasın sonrasında yenisini alacağım için iyice temizleyip birine verdim. Demem o ki siz bu kanıya nereden vardınız, ben gayet iyi buluyorum klavyeyi.

Kanıya şuradan vardım ürünleri kullanan çoğu insanın memnun olmadığına dair şikayetler var. Bir ürünü aldıktan sonra uzun gitmesi mevzu değil, ürünün rahatlığı, konforu, kalitesi önemli Rampage markasının sayılı ürünleri kaliteli, diğer bir kaç ürün uzun süre gidiyor diye kaliteli anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…