Trust GXT 890 Cada Alınır mı ?

xab0n

Decapat
Daha fazla  
Şu anda Rampage kb-r19 manly Türkçe Q dizilimli kalvyeyi sipariş ettim. Eğer ki düşündüğüm gibi blue switch çok ses çıkarırsa değiştireceğim.

RGB ve mekanik klavye almak istiyorum (red switch) Bütçem 260-270 civarında yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Bu benim için ilk mekanik klavye deneyimi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hissiyatı bu fiyata kaçırmayın. Işık olmasa da olur diyorsan daha iyisini bulamassın bu fiyata.

Trust Cada 890 kullanıyorum alınır mı dersen alınabilir ama K83 var rakip olarak ve hissiyat olarak çok daha iyi. Ayrıca Cada 890 bölgesel değil full RGB diye geçiyor. Yani Gamepower Warlock tarzı değil.

dostum ben red switch istiyorum

biliyorum dostum ama kararsız kaldım rampage kb-r19 aldım yarın ulaşıcak elime onu bid eneyecem eğer çok ses çıkarır ise blue switch red switch aramaya başlayacağım benim merak ettiğim gxt 890 cada sende herhangi bir sorun oluşturdumu trusta güvenmeli miyim ?
Klavye şuanda elime ulaştı modları falan çok güzel ama çok ses çıakrıyor benlik bi sıkıntı yokda ailem durumdan şikayetçi yinede ürünün kalitesi çok güzel şimdi sadecec bu ses olayları yüzünden trusta geçme niyetindeyim fakat trustında kalitesi böylemidir bilmem bu yüzdün çok kararsızım @199688 bi el atar mısın hocam ?

Son düzenleme:
Hangi klavyeyi aldınız ve aldığınız klavyeden memnun musunuz ?

Ben kullanıyorum gxt 890 ı ve çok memnunum rgb beklentisi içindeyseniz sizi yeterince memnun eder sayısız modu bulunuyor ama bu fiyatlarda parlak full rgb istiyorsan malesef mekanik olamıyor bu dediğim şekilde istiyorsan coolermaster masterkeys Lite var ona bakabilirsin malesef mekanik değil

Tuşlarda soyulma var mı birde sence ogre den iyi mi ?

Arkadaşlar yazmayı unuttum kusura bakmayın Aldığım klavye rampage kbr19 manly modeli klavyenin yazılımı olmaması çok üzücü çünkü bir zaman sonra modları sizi sıkıyor ve sabit renkte kullanmaya başlıyorsunuz ama gerçekten yazılım eksikliğini hissettiriyor, klavye hakkındaki görüşlerim bunlar :
(KBR 19 MANLY)Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir sıkıntısı yok nkey rollever(9 tuşa bastığında aynı anda algılıyor falan) muhabbeti sorunsuz çalışmakta metal kasa gayet şık Blue Switch'i beni pek memnun etmedi ama basım hissi olarak güzel Blue swtich K4 Switch'di sanırım beni ses açısından memnun etmedi (tabii ki kişiden kişiye göre değişir) doların artmasına rağmöen ürünün fiyatının hala aynı kalması da çok güzel arada iyi indirimler oluyor yanlış hatırlamıyorsam geçen sene haziran ayında 240 TL civarına almıştım.Bir sorunu daha var ürünün garip ve bir zaman sonra rahatsız edici bir yay sesi çıkarıyor herhangi bir tuşa bastığınızda. Eğer benim gibi klavyeyi yazmak için kullanacaksınız bu sizi biraz rahatsız edebilir bazen arka arkaya yazdığınızda 'tın' şeklinde ses geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…