Bymax9 Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 128 8 Eylül 2019 #11 O ses çok kötü ama ya ben sessiz klavyeden yanayım herzaman aklımda vardı bu model ama şu sesten sonra almam asla yine eski usul ama sessiz bir klavye daha iyi bir tercih olacak benim için ozaman
O ses çok kötü ama ya ben sessiz klavyeden yanayım herzaman aklımda vardı bu model ama şu sesten sonra almam asla yine eski usul ama sessiz bir klavye daha iyi bir tercih olacak benim için ozaman
C Couserterz Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #12 Benle alakalı sanırım o.
E EfsaneviUsta Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 5 8 Ağustos 2020 #13 @Couserterz merhaba konuyu hortlaşmış olacağım fakat sormak istediğim bir soru var. Klavyede herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
@Couserterz merhaba konuyu hortlaşmış olacağım fakat sormak istediğim bir soru var. Klavyede herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #14 EfsaneviUsta dedi: @Couserterz merhaba konuyu hortlaşmış olacağım fakat sormak istediğim bir soru var. Klavyede herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi aldınız mı öneriyor musunuz.
EfsaneviUsta dedi: @Couserterz merhaba konuyu hortlaşmış olacağım fakat sormak istediğim bir soru var. Klavyede herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi aldınız mı öneriyor musunuz.