Trust GXT 890 D&R'da İndirim

Neredeyse 3 aydır kullanıyorum, tuşları silinmedi ki zaten nasıl silinebilir ki? Tuşlar üzerinde herhangi bir boyayla yazılmış yazı yok. Şeffaflık ve altındaki ışık sayesinde tuşlar görülüyor. Gerçekten anlamadım bu tuşları siliniyor diyenleri. Neyse işte klavye kullanış olarak çok iyi bence, tüm karakterler Türkçe, soldaki Shift küçük yanında <>| işareti tuşu var çünkü, F tuşlarında ses açma kısma vs. şeyler var ama bunların özellikleri altında belirtilmemiş kendim deneyip buldum, kırmızı switch olması sayesinde hiç switch sesi de duyulmuyor ama tuşun yüzeye tık tık çarpma sesi çıkıyor tabi ki. Eksi bir özellik olarak sadece ışık şiddetini yetersiz buluyorum o kadar. Full RGB olmasından dolayı tuşlara tek tek istediğiniz rengi uygulamasından atayabiliyorsunuz da. Bu fiyatlardaki başka klavyeler Full RGB değil, 3 veya 7 bölgesel aydınlatmalı oluyor.
Hocam tuşlarda boya yok demişsin de boya olmaması demek klavyenin beyaz olması demek fakat klavye siyah yani boyalı. Arkadaş da siyah tuşlar beyaza doğru dönüyor demek istemiş sanırım.

Boya atmasi SS istiyorum? İddaa-delil mevzu?
Ben alalı 3 ay oldu, çok memnunum hiçbir sıkıntım yok ama, tuşların boyası gerçekten siliniyor. Şu an sınava gidiyorum ama döndüğümde sipariş SS’i ve klavyenin fotoğrafını çekebilirim isteyen olursa. Benim açımdan büyük bir problem değil daha çok verdiği performansa ve aldığım zevke odaklıyım ama buna takıntılı olan varsa bence almasın. Ha belki de benim oynama şeklimden dolayıdır.

Kullaniyorum, asiri memnunum, sorulariniz varsa alabilirim.
Neredeyse 3 aydır kullanıyorum, tuşları silinmedi ki zaten nasıl silinebilir ki? Tuşlar üzerinde herhangi bir boyayla yazılmış yazı yok. Şeffaflık ve altındaki ışık sayesinde tuşlar görülüyor. Gerçekten anlamadım bu tuşları siliniyor diyenleri. Neyse işte klavye kullanış olarak çok iyi bence, tüm karakterler Türkçe, soldaki Shift küçük yanında <>| işareti tuşu var çünkü, F tuşlarında ses açma kısma vs. şeyler var ama bunların özellikleri altında belirtilmemiş kendim deneyip buldum, kırmızı switch olması sayesinde hiç switch sesi de duyulmuyor ama tuşun yüzeye tık tık çarpma sesi çıkıyor tabi ki. Eksi bir özellik olarak sadece ışık şiddetini yetersiz buluyorum o kadar. Full RGB olmasından dolayı tuşlara tek tek istediğiniz rengi uygulamasından atayabiliyorsunuz da. Bu fiyatlardaki başka klavyeler Full RGB değil, 3 veya 7 bölgesel aydınlatmalı oluyor.
Dün siparişini verdim 275 TL'ye. Hoşuma gitmezse iade edip Cooler Master bekleyeceğim. Tuş silinmesi şikayeti internette çok duydum. Ayrıca switchlerinde gecikme olduğu veya takılı kaldığı gibi şeyler de duydum. Galiba outemuların sıkıntılı switchleri varmış bu üründe daha sonra düzeltmişler 1. seviye outemuları Cooler Master filan kullanıyormuş. Youtube'tan böyle öğrendim nedir sizce gerçeklik payı? Ayrıca Eski gönderilerde tuşlar çok sert membrandan farkı yok diyenleri de gördüm. Başka mekanik deneyiminiz oldu mu ne diyorsunuz?

Dün siparişini verdim 275 TL'ye. Hoşuma gitmezse iade edip Cooler Master bekleyeceğim. Tuş silinmesi şikayeti internette çok duydum. Ayrıca switchlerinde gecikme olduğu veya takılı kaldığı gibi şeyler de duydum. Galiba outemuların sıkıntılı switchleri varmış bu üründe daha sonra düzeltmişler 1. seviye outemuları Cooler Master filan kullanıyormuş. Youtube'tan böyle öğrendim nedir sizce gerçeklik payı? Ayrıca Eski gönderilerde tuşlar çok sert membrandan farkı yok diyenleri de gördüm. Başka mekanik deneyiminiz oldu mu ne diyorsunuz?
275 mi olmus, ben gordum 1 ay kadar once 250TL e aldim N11'den. Ben bir sorun yasamadim. Zaten onerilerimde artisini eksisini yazdim. Bana eksi degil ama F1 F2 ... F12 tuslarinda simge yok. BIOS tan USB gucu kapanmazsa (anakarta bagli direk bende) , onde sabit kirmizi yanan GXT logosu sonmuyor. Dediginiz gibi gecikme, silinme, bilmem nenasla yasamadim. PUB G'de 5 tusa ayni anda basiyorum yani sorun yok. İlk mekanik klavyem ve dibine kadar memnunum.

Hala indirim var mı? Bilen bir arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Herhangi bi bilgi alamadım sen alırsan haber verirsen sevinirim. Ben 275'e siparişini verdim eğer ben ölmeden kargocular getirirse artık bi zahmet deneyeceğim. Kaldıysa iade eder alırım o fiyata. Ama sanmıyorum.

Güvenlik konusunda Çin ve Rus mallarından çekiniyorum ben. Zaten çoğunun taklit Switch kullandığı ortaya çıktı.

dostum yay sesi varmı
hocam banada alıver parayı yollayım kartna iletişime geçelim :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı