Trust GXT 890 kendi kendine bir şeyler yazıyor

CmonDarling

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam, çok endişeliyim. Kendi kendime Rust oynuyordum ve birden klavyenin üstündeki 1-2-3-4-5-6 rakamlarına bastığımda çalışmadığını fark ettim. Hemen Alt Tab yaptım ve o sırada YouTube açıktı oranın arama yerinde bu rakamlara basarak çalışıp çalışmadığına bakmak istedim. Birden bir sürü yer açılmaya başladı. Görev çubuğundaki bütün programlar açıldı ve YouTube arama yerine /*-“1234567890””””1””1”” gibi şeyler çok hızlı yazıldı. Silmeye çalışınca tepki vermedi bilgisayar. Klavyenin fişini çektim ve geri taktım. Geri takınca hemen kendine gelmedi. USB 3.0'a taktım ve ışıkları yanmaya başladı. Klavyemde daha önce birkaç tuşa basmama oluyordu ama üstüne iyice basınca düzeliyordu. Şimdi sorun klavye de mi yoksa bir saldırı mı oldu? Korsan bir şey kullanmıyorum. Yakaladığım yazılan şeyi ekliyorum.

Son düzenleme:
Şuan normal basıyor W tuşu.
Mutfağa gitmiştim Word açık bırakmıştım ve bunlar yazılmış şimdi.

@Recep Baltaş
Ethernet kablosunu çekip güvenli modda başlattım. Ve Not defterini açıp AFK bıraktım. Sorun klavyede mi yoksa başka bir şey mi göreceğiz.
Dosyaları yedekledim ve şu an format atıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…