Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #1 Başka klavye önerisi istemiyorum. Bu iki klavye arası seçim lazım. Warlock 175 TL, Trust ise 200 TL ama 11.11 indirimleri ile aynı fiyata denk geliyorlar.Trust full RGB, Warlock ise Rainbow. Hangisini almam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2019
Başka klavye önerisi istemiyorum. Bu iki klavye arası seçim lazım. Warlock 175 TL, Trust ise 200 TL ama 11.11 indirimleri ile aynı fiyata denk geliyorlar.Trust full RGB, Warlock ise Rainbow. Hangisini almam gerekiyor?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Kasım 2019 #2 Diğer konuda belirttiğim gibi aynı fiyata RGB ve yazılım desteği olan bir klavye daha mantıklı.
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #3 Sylveon dedi: Diğer konuda belirttiğim gibi aynı fiyata RGB ve yazılım desteği olan bir klavye daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... seni dinliyip alıyorum inşallah pişman olmam...
Sylveon dedi: Diğer konuda belirttiğim gibi aynı fiyata RGB ve yazılım desteği olan bir klavye daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... seni dinliyip alıyorum inşallah pişman olmam...
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Kasım 2019 #4 Önerim ile alanlar hep memnum umarım sende bir sorun yaşamazsın. Tek sorun tuşlar yüksek gelebilir onun içinde Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir duruma göre.
Önerim ile alanlar hep memnum umarım sende bir sorun yaşamazsın. Tek sorun tuşlar yüksek gelebilir onun içinde Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir duruma göre.
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #5 Sylveon dedi: Önerim ile alanlar hep memnum umarım sende bir sorun yaşamazsın. Tek sorun tuşlar yüksek gelebilir onun içinde Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir duruma göre. Genişletmek için tıkla... 60tl yüksek bir fiyat ya bilek desteğine göre
Sylveon dedi: Önerim ile alanlar hep memnum umarım sende bir sorun yaşamazsın. Tek sorun tuşlar yüksek gelebilir onun içinde Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir duruma göre. Genişletmek için tıkla... 60tl yüksek bir fiyat ya bilek desteğine göre
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Kasım 2019 #6 Zorunlu değil elbet seçenek olarak sundum.
L LASKEH123 Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 336 22 Kasım 2019 #7 Jeswia dedi: 60tl yüksek bir fiyat ya bilek desteğine göre Genişletmek için tıkla... Aldın mı? Ürün iyi mi? Eksi yönleri nelerdir? Ben de almayı düşünüyorum da.
Jeswia dedi: 60tl yüksek bir fiyat ya bilek desteğine göre Genişletmek için tıkla... Aldın mı? Ürün iyi mi? Eksi yönleri nelerdir? Ben de almayı düşünüyorum da.
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #8 LASKEH123 dedi: Aldın mı? Ürün iyi mi? Eksi yönleri nelerdir? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aldım o zaman. Hala çalışıyor, sorunu yok. Sadece sık kullandığım tuşlar silindi. 180 liraya almıştım, şu an 400 lira bandında.
LASKEH123 dedi: Aldın mı? Ürün iyi mi? Eksi yönleri nelerdir? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aldım o zaman. Hala çalışıyor, sorunu yok. Sadece sık kullandığım tuşlar silindi. 180 liraya almıştım, şu an 400 lira bandında.