Trust GXT845 alınır mı?

Mehmet_d

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar şu an aklımda bu var, yardımcı olursanız ya da başka önerebileceğiniz farklı bir şey varsa çok iyi olur. İkisinin toplamı olarak 250-300TL'ye kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye olarak hem gerçek mekanik hemde gerçek RGB olarak daha iyisini bulamazsın.
Kalan 62TL'ye de bir mouse bulursun zevkine göre

Benim gösterdiğim sizce nasıl ? Videolarına falan baktım fiyatına göre iyi gözüküyo tavsiye ederseniz ondan almayı düşünüyom.Görünüşe önem verdiğim için hoşuma gitti.

Benim gösterdiğim sizce nasıl ? Videolarına falan baktım fiyatına göre iyi gözüküyo tavsiye ederseniz ondan almayı düşünüyom.Görünüşe önem verdiğim için hoşuma gitti.
Senin attığının 20TL'lik klavyelerden RGB dışında pek bir farkının olduğunu düşünmüyorum. Emin ol mekanik apayrı bir dünya. RGB şart değilse K83, şartsa GXT 890 alınabilir. Mouse olarak da arkadaşın önerdiği MSI Clutch GM10 model mouseyi al.

Kendilerini şu an kullanıyorum alınabilir klavye ve mouse kalite olarak çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…