OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 100 TL bütçem var. Trust Lumen en iyisi gibi geldi bana. YouTube'da Türk video 1 tane var, o da ayrıntılı değil. Kullandıysanız veya öneriyorsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
100 TL bütçem var. Trust Lumen en iyisi gibi geldi bana. YouTube'da Türk video 1 tane var, o da ayrıntılı değil. Kullandıysanız veya öneriyorsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Evet, hocam alınır. 100 TL bandındaki en güzel kulaklıktır.
OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Thomas Musk dedi: Evet, hocam alınır. 100 TL bandındaki en güzel kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaten bende öyle duydum tek soru işareti kaldı aklımda acaba mikrofon nasıl bilginiz var mı ?
Thomas Musk dedi: Evet, hocam alınır. 100 TL bandındaki en güzel kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaten bende öyle duydum tek soru işareti kaldı aklımda acaba mikrofon nasıl bilginiz var mı ?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 OdunandTahta dedi: Teşekkürler zaten bende öyle duydum tek soru işareti kaldı aklımda acaba mikrofon nasıl bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Mikrofon eh işte derecesinde, ancak gene iyi sesi var.
OdunandTahta dedi: Teşekkürler zaten bende öyle duydum tek soru işareti kaldı aklımda acaba mikrofon nasıl bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Mikrofon eh işte derecesinde, ancak gene iyi sesi var.
OdunandTahta Picopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Thomas Musk dedi: Mikrofon eh işte derecesinde, ancak gene iyi sesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Thomas Musk dedi: Mikrofon eh işte derecesinde, ancak gene iyi sesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.