Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde trust marka bir mikrofon aldım. Ama ses kalitesi görüldüğü gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu anakartan mıdır? Birde "s" harfi biraz patlıyor gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde trust marka bir mikrofon aldım. Ama ses kalitesi görüldüğü gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu anakartan mıdır? Birde "s" harfi biraz patlıyor gibi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Kasım 2014 #2 Anakarttan değil, mikrofondan. Daha kalitelisini al. Patlama sorunu için mikrofon pamuğunu değiştir.