B Bora Beceren Hectopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim TRUST STARZZ adlı bir mikrofonum var ve bu mikrofonda sürekli cızırtı sorunu yaşıyorum. Bu mikrofona sahip olan bir sürü arkadaşım var ama onlarda böyle bir sorun yok. Acaba bu cızırtı neden kaynaklı olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2017
Merhaba arkadaşlar. Benim TRUST STARZZ adlı bir mikrofonum var ve bu mikrofonda sürekli cızırtı sorunu yaşıyorum. Bu mikrofona sahip olan bir sürü arkadaşım var ama onlarda böyle bir sorun yok. Acaba bu cızırtı neden kaynaklı olabilir ?
Archiel Megapat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #2 Mikrofonun hasar görmüş olabilir ya da anakartın mikrofon jakında bir toz parçası veya arıza olabilir.
Mikrofonun hasar görmüş olabilir ya da anakartın mikrofon jakında bir toz parçası veya arıza olabilir.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 17 Temmuz 2017 #3 Normal, düşük seviye bir mikrofon. Mikrofon başını düşür.