Merhaba, yeni bir klavye almak istiyorum fakat üç model arasında kaldım, sizce hangisi daha iyidir? Ya da bu fiyat bandında önerdiğiniz başka bir ürün var mı?
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, yeni bir klavye almak istiyorum fakat üç model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Ya da bu fiyat bandında önerdiğiniz başka bir ürün var mı?
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye bugün elime ulaştı, ışıklandırması açıkken tuşların zor okunması ve sembol kısımlarının karışık olması dışında hiç bir sorunu yok bu fiyata alınabilecek bir klavye. Tuşların üzerinde aydınlatma olmadığı için okunmuyor, sembol kısmında ise hem İngilizce klavye hem de Türkçe klavye ikonlarını koymuşlar o yüzden bir karmaşa olmuş.