Bugün Teknosa'dan Trust Xstream markalı laptop sogutucusu aldım. Daha önce internetten araştırmıştım çok tavsiye edilen bir markaymış hemen aldım. Taktıktan sonra bir süre sonra havanın içine değilde masaya dogru üflediğini fark ettim. İnternetten bir kişi fanlarının saat yönüne doğru çalıştığını söyledi . Yani içeri üflemiyor da dışarı üflüyor. Şu anlık ters çevirip kullanıyorum ama önce size sormak istedim.
Fanların soğuk havayı içe değilde dışa üflemesi normal mi ? Başka bir çalışma prensibi mi var acaba size sormak istedim. Geri vermek istemiyorum çünkü garanti belgesini kayıp ettim
Trust o kadar üst seviye bir makra değil. Yapılan yorumlar pek inandırıcı gelmedi bana. Havanın masaya üflenmesi de kabul edilebilir bir şey değil ve pek bir anlamı ve özel tekniği barındırdığını söyleyemem. Garanti Belgesi şart değil. Fatura yeterli iade için.
Hiçbir soğutucunun tam olarak işe yaradığını düşünmüyorum çünkü tek yaptıkları iş platiğe üflemek. 5-10 derece ancak fark ediyordur... Gerçek çözüm fanları temizleme ve macunu yenileme.