Trust xstream havayı dışa üflüyor

Kutlu Özbakan

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Stajyer Ögrenci
Bugün Teknosa'dan Trust Xstream markalı laptop sogutucusu aldım. Daha önce internetten araştırmıştım çok tavsiye edilen bir markaymış hemen aldım. Taktıktan sonra bir süre sonra havanın içine değilde masaya dogru üflediğini fark ettim. İnternetten bir kişi fanlarının saat yönüne doğru çalıştığını söyledi . Yani içeri üflemiyor da dışarı üflüyor. Şu anlık ters çevirip kullanıyorum ama önce size sormak istedim.

Fanların soğuk havayı içe değilde dışa üflemesi normal mi ? Başka bir çalışma prensibi mi var acaba size sormak istedim. Geri vermek istemiyorum çünkü garanti belgesini kayıp ettim :)

Teşekkür ederim Technopat ailesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust o kadar üst seviye bir makra değil. Yapılan yorumlar pek inandırıcı gelmedi bana. Havanın masaya üflenmesi de kabul edilebilir bir şey değil ve pek bir anlamı ve özel tekniği barındırdığını söyleyemem. Garanti Belgesi şart değil. Fatura yeterli iade için.

Aşağıya üflediğine emin misin? Yukarı üflüyordur, laptopun altına çarpan hava aşağıya geliyordur vs olmasın. Ki kesin öyledir...

Hayır gerçekten de aşağı doğru soğuk hava üflüyor. Senin tavsiye edebileceğin gerçekten işe yarayan bir soğutucu var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı