3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 8 Şubat 2021 #1 Mouseyi geçen yıl ağustos ayında aldım ve 2 yıl garanti var. Sorunum yukarıda yazıyor. Ne yapacağım? Kutu içeriği vb. her şey var.
Mouseyi geçen yıl ağustos ayında aldım ve 2 yıl garanti var. Sorunum yukarıda yazıyor. Ne yapacağım? Kutu içeriği vb. her şey var.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Şubat 2021 #2 Garantiye göndermek en sağlıklısı gibi geldi.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 8 Şubat 2021 #3 aydos dedi: Garantiye göndermek en sağlıklısı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Numaraları ne bir tane var ulaşamıyorum, diğeri çalıyor çalıyor sürekli müşteri temsilcimiz ilgilenecek diyor ne yapacağım ki?
aydos dedi: Garantiye göndermek en sağlıklısı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Numaraları ne bir tane var ulaşamıyorum, diğeri çalıyor çalıyor sürekli müşteri temsilcimiz ilgilenecek diyor ne yapacağım ki?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Şubat 2021 #4 301517 dedi: Numaraları ne bir tane var ulaşamıyorum, diğeri çalıyor çalıyor sürekli müşteri temsilcimiz ilgilenecek diyor ne yapacağım ki? Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Mail atmayı denediniz mi?
301517 dedi: Numaraları ne bir tane var ulaşamıyorum, diğeri çalıyor çalıyor sürekli müşteri temsilcimiz ilgilenecek diyor ne yapacağım ki? Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Mail atmayı denediniz mi?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 8 Şubat 2021 #5 aydos dedi: Anlıyorum. Mail atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yarın hafta içi belki açarlar açmaz ise atacağım çıldıracağım bazen 3-4 tık bile algılamıyor sadece sol Click böyle.
aydos dedi: Anlıyorum. Mail atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yarın hafta içi belki açarlar açmaz ise atacağım çıldıracağım bazen 3-4 tık bile algılamıyor sadece sol Click böyle.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Şubat 2021 #6 301517 dedi: Hayır. Yarın hafta içi belki açarlar açmaz ise atacağım çıldıracağım bazen 3-4 tık bile algılamıyor sadece sol Click böyle. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan. Bence şimdi atın direkt. Şikayetvar'a da yazabilirsiniz. Gelişmeleri haber ederseniz sevinirim.
301517 dedi: Hayır. Yarın hafta içi belki açarlar açmaz ise atacağım çıldıracağım bazen 3-4 tık bile algılamıyor sadece sol Click böyle. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan. Bence şimdi atın direkt. Şikayetvar'a da yazabilirsiniz. Gelişmeleri haber ederseniz sevinirim.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 8 Şubat 2021 #7 aydos dedi: Geçmiş olsun tekrardan. Bence şimdi atın direkt. Şikayetvar'a da yazabilirsiniz. Gelişmeleri haber ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mutlaka yazacağım pek memnun değilim düşük DPI oynarken dönmüyor çoğu zaman keşke almasaymışım tek bende değil böyle herkeste.
aydos dedi: Geçmiş olsun tekrardan. Bence şimdi atın direkt. Şikayetvar'a da yazabilirsiniz. Gelişmeleri haber ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mutlaka yazacağım pek memnun değilim düşük DPI oynarken dönmüyor çoğu zaman keşke almasaymışım tek bende değil böyle herkeste.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Şubat 2021 #8 301517 dedi: Mutlaka yazacağım pek memnun değilim düşük DPI oynarken dönmüyor çoğu zaman keşke almasaymışım tek bende değil böyle herkeste. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumu yaşıyorum. Klavyem Rampage KB-R91, kulaklığım Gamepower Medusa .
301517 dedi: Mutlaka yazacağım pek memnun değilim düşük DPI oynarken dönmüyor çoğu zaman keşke almasaymışım tek bende değil böyle herkeste. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumu yaşıyorum. Klavyem Rampage KB-R91, kulaklığım Gamepower Medusa .