Truthear Hexa EQ ayarları nasıl yapılır?

fn Xivilai

Hectopat
Daha fazla  
Epos H6 Pro'dan geçtim yazın oyun ve müzik dinlemek için. Kulaklığın basları yok denecek kadar az geldi bana. Almadan önce zayıf olduğunu biliyordum ancak bu kadar beklemiyordum. Yabancı kaynaklara baktım ancak hiçbir şey anlamadım.

@Lancia Delta S4 etiket attım ama kusura bakmazsın umarım. Şu konunu görüp aldım kulaklığı, yardımcı olabilir misin? Diğer ekolayzır konunu da gördüm ancak anlamadım hiçbir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekolayzır yapsan bile fazla fark olmuyor. Ben de kullanıyorum şu an, kulaklık bas kulaklığı değil ama bu fiyata daha iyi teknik performansa sahip bir model yoktur.

Nasıl yapacağını anlattığım konuyu ve gerekli dosyayı aşağıya koydum, yine yapamazsan sorarsın.

Bu konudaki liberty 4 drive dosyası yerine şimdi attığım drive dosyasını kullan, gerisi aynı.

Telefonda kullanmayacağım bilgisayar için ne yapabilirim?

Telefonda kullanmayacağım bilgisayar için ne yapabilirim?

Onun için elimde ayar yok maalesef kendin rehbere göre yapman lazım. Yapamazsan basitçe şu şekilde yapabilirsin:

Bu iki programı kur, sonra PC EQ uygulamasını aç, 10 bantlı düz bir ekolayzır seç, sol baştan 250Hz'ye kadar olan frekanslar basları arttırır, keyfine göre onları arttır. Daha canlı bir müzik istersen 2 ile 6KHz arasını keyfine göre arttır.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…