Truthear Hexa ile ilk IEM deneyimim

Çok teşekkür ederim. Support mailine gönderiyorum bunu değil mi?

Rica ederim, evet. Ne alıyorsun merak ettim, belki daha iyi bir şeyler önerebilirim.

Hocam merhaba, bu senenin başında önerinizle beraber Buds 2 Pro almıştım, çok memnun kaldım fakat şu anda PC için bir kulaklık alacağım, belki telefon içinde kullanırım ne önerirsiniz? 200 TL'ye KZ'ler var Temu'da veya farklı markalarında IEM'leri var.
Rock ve alternative rock dinliyorum genelde, equaliser olarak Samsung'un dinamikini kullanıyorum, wavaletten daha kaliteli geldi şahsen stock ayar. Önerilerinizi bekliyorum

Buds 2 Pro'dan geçmene değmesi için bütçeyi biraz arttırman lazım ancak son 1 aydır ülkemize kulaklık satan şirketlerden satış yapılması yasak, yani alamıyorsun. Sarı siteden 2. el ya da sıfır bakabilirsin.

Hocam Temu'da 300 400 TL'ye satılan kulaklıklar var zaten bilgisayarlarda Kbps değeri 400ü geçmiyor diye biliyorum, 350 TL'ye olan KZ'ler alınır mı?

Hocam Temu'da 300 400 TL'ye satılan kulaklıklar var zaten bilgisayarlarda Kbps değeri 400ü geçmiyor diye biliyorum, 350 TL'ye olan KZ'ler alınır mı?

O Kbps değeri geçmeme bilgisini nereden gördün merak ettim, öyle bir şey yok. Eğer dosyasını bulursan 20.000 Kbps'lik ses bile oynatabilirsin. Ayrıca Kbps değerinin sınırlanması daha iyi bir kulaklık alma işini gereksiz kılmıyor, Kbps sadece birkaç kriterden birisi.

O fiyatlara alabileceğin en iyi kulaklıklar KZ'nin modelleri ama ses karakterleri bayağı kötü, tam performansını alman için ekolayzırla uğraşman lazım. Başka da alternatifin yok gibi.

Ekolayzır çok sıkıntı değil benim için, hiçbir kulaklık ekolayzırsız tatmin etmiyor beni zaten size sorayım dedim 500 TL gibi bir bütçem var.

Truthear gate 750 TL'e alınır mı?

1200 TL'ede 0 Moondrop chu 2 buldum

Son düzenleme:

İkisi arasında aman aman farklar yok. Chu 2 biraz daha parlak ses karakterine, gate daha doğal bir ses karakterine sahip. Ben olsam Gate alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…