Truthear X Crinacle Zero alınır mı?

Fiyatını düşük girmelerini isteyebiliyorsun sanırsam. Daha ucuz bir ürünün kutusuna koydurabilirsin.

Alınır, gayet yeterli. Sipariş notuna 12.99 dolar olarak beyan etmelerini, citizen ID number şeklinde tcknnizi ve YunExpress ile gönderilmesini istediğinizi söyleyin, İngilizce olarak yazmanız yeterli olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden. Kulaklık için yorumum ise şu şekilde; yumuşak bir ses ve yüksek bass aramayanlar için ortalama derecede çözünürlüklü, fiyatına göre iyi bir ses sahnesi sunan bir IEM.
Bir de, 10 dolar daha bütçeniz çıkarsa;
TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 Dual Dynamic Drivers In-ear Headphone
Bu model daha iyidir.

Fiyatını düşük girmelerini isteyebiliyorsun sanırsam. Daha ucuz bir ürünün kutusuna koydurabilirsin.

O şekilde işlemiyor, tamamen fatura üzerine dayalı.

Teşekkürler hocam şey soracaktım sipariş notuna 12.99 dolar yazınca ne oluyor acaba?

Teşekkürler hocam şey soracaktım sipariş notuna 12.99 dolar yazınca ne oluyor acaba?

Faturada 12.99 dolar yazdığı için 30 euroluk sınırı bypass etmiş oluyorsunuz, vergi kaçırmaya girer fakat gümrük memurlarının muhattabı siz olmayacağınız için dert etmenize gerek yok.

@Emir DN sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretler misiniz hocam?

Bir de, söylememişim fakat anlaşılmıştır diye düşünüyorum, dediğim şekilde sipariş verirseniz sorunsuz elinize ulaşır.

Yeni çıkan red modeli daha iyi değil mi bundan? Fiyat farkı da devasa değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…