enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 22 Mart 2025 #11 To The Skies dedi: Yeni çıkan red modeli daha iyi değil mi bundan? Fiyat farkı da devasa değil. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan bir red modeli göremedim, temelde blue ve red tamamen aynı kulaklıklar zaten. Sadece tonlamaları farklı. Birebir aynı sürücüleri, aynı materyalleri kullanıyorlar.
To The Skies dedi: Yeni çıkan red modeli daha iyi değil mi bundan? Fiyat farkı da devasa değil. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan bir red modeli göremedim, temelde blue ve red tamamen aynı kulaklıklar zaten. Sadece tonlamaları farklı. Birebir aynı sürücüleri, aynı materyalleri kullanıyorlar.
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 23 Mart 2025 #12 To The Skies dedi: Yeni çıkan red modeli daha iyi değil mi bundan? Fiyat farkı da devasa değil. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan model blue2, ne kadar bende almak istesem de birkaç kalite sorunu varmış diye duydum Reddit'te. Şu anlık beklemedeyim.
To The Skies dedi: Yeni çıkan red modeli daha iyi değil mi bundan? Fiyat farkı da devasa değil. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan model blue2, ne kadar bende almak istesem de birkaç kalite sorunu varmış diye duydum Reddit'te. Şu anlık beklemedeyim.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 5 Haziran 2025 #13 slorixsh dedi: Yeni çıkan model blue2, ne kadar bende almak istesem de birkaç kalite sorunu varmış diye duydum Reddit'te. Şu anlık beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum.
slorixsh dedi: Yeni çıkan model blue2, ne kadar bende almak istesem de birkaç kalite sorunu varmış diye duydum Reddit'te. Şu anlık beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum.
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 9 Haziran 2025 #14 The_rain_master dedi: Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Red aldim, nozzle fazla büyük geldi iade ettim. Sonra da IEM işini tamamen kapadım, yurt dışına çıkarsam alırım sanirim.
The_rain_master dedi: Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Red aldim, nozzle fazla büyük geldi iade ettim. Sonra da IEM işini tamamen kapadım, yurt dışına çıkarsam alırım sanirim.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 9 Haziran 2025 #15 slorixsh dedi: Red aldim, nozzle fazla büyük geldi iade ettim. Sonra da IEM işini tamamen kapadım, yurt dışına çıkarsam alırım sanirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız amazondan mı? Redim nozzle boyutu daha büyük bende o yüzden almak istemiyorum. Blue2 de daha küçükmüş.
slorixsh dedi: Red aldim, nozzle fazla büyük geldi iade ettim. Sonra da IEM işini tamamen kapadım, yurt dışına çıkarsam alırım sanirim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız amazondan mı? Redim nozzle boyutu daha büyük bende o yüzden almak istemiyorum. Blue2 de daha küçükmüş.
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 9 Haziran 2025 #16 The_rain_master dedi: Hocam nereden aldınız? Amazon'dan mı? Redim nozzle boyutu daha büyük bende o yüzden almak istemiyorum. Blue2 de daha küçükmüş. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan almistim, kuponum vesaire vardi o zaman ucuza gelmisti. Şu an aşırı pahalanmis değmez fiyatlara.
The_rain_master dedi: Hocam nereden aldınız? Amazon'dan mı? Redim nozzle boyutu daha büyük bende o yüzden almak istemiyorum. Blue2 de daha küçükmüş. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan almistim, kuponum vesaire vardi o zaman ucuza gelmisti. Şu an aşırı pahalanmis değmez fiyatlara.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 26 Haziran 2025 #17 The_rain_master dedi: Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam blue2'yi? Bende red veya blue2 düşünüyorum.
The_rain_master dedi: Hocam ne yaptın aldın mı blue 2 bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam blue2'yi? Bende red veya blue2 düşünüyorum.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 27 Haziran 2025 #18 deltawrp dedi: Aldınız mı hocam blue2'yi? Bende red veya blue2 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam blue2 aldım. Türkiye gümrüğünde şuan inşallah bir sorun olmazsa gelecek. Redin nozzle boyutu ve mikrofon olmamasından dolayı almak istemedim.
deltawrp dedi: Aldınız mı hocam blue2'yi? Bende red veya blue2 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam blue2 aldım. Türkiye gümrüğünde şuan inşallah bir sorun olmazsa gelecek. Redin nozzle boyutu ve mikrofon olmamasından dolayı almak istemedim.