İnceleme Truthear x Crinacle ZERO (Blue)

Truthear hexa modelini de denemek için sipariş vermiştim bassları çok az geldi. Zero olanın bassları zaten çok yerinde. Evet indirimler başlamış ve ben ne alacağım hakkında hiçbir fikrim olmadan sağa sola bakıyorum. Sizin aklınızda olan bir IEM modeli var mı peki? Şöyle bir ürün var çok da güzel indirime girmiş aslında alsam mı bilemedim, evimde rodecaster Duo kullanıyorum yeterli gelir mi sizce yoksa hazır indirime girmişken alsam mı bilemedim.

yanlıs yazdım silemedim mesajı pardon

Son düzenleme:
Simgot EW200 oneririm. Linsoul'dan siparis verebilirsin onun disinda bu fiyat bantlarinda Truthear Zero Red, Kiwi Ears Cadenza onerim olur. İncelemede nereden aldigim yaziyor. Ben Amazon'dan aldim 1780TL'ye. Linsoul'dan da bazilari vergi cikmadigini soyluyor. Karar size ait. Ciksa da %30 cikacak zaten ayrica mesajlarda urunun fiyatini dusuk yazin dersen 5 dolar etiketle falan yolluyorlar.

Merhaba bende Chu II den başladım araştırmaya truthear zeroya kadar geldim kalite açısından araştırırak. Almalı mıyım yoksa bu fiyat bandında daha iyisi var mı ? Yardımcı olursan sevinirim, birde ürünü ne kadar fiyata aldın shenzenden alanlar %50 %50 vergi kimisi ödüyor kimisi ödemiyor maili cevaplasa bile vergisiz alabilirsem kesin alıcam aslında

Teşekkürler Sizce zero red mi Simgot EW200 mi bu fiyat bandında çünkü zero red ile blue nun tasarımları çok çirkin gozukuyor gozume Simgot EW200 hoş geldi gözüme. Bide açıkcası elimde patlar diye korkuyorum gümrükte takılır yada vergi biner diye.

Son düzenleme:

Bu kulaklık için bir DAC öneriniz var mı? Bana default sesleri biraz düşük geldi de, varsa link paylaşabilir misin? Sadece oyun için kullanıyorum kulaklığı.

Bu iş görür mü?

Evet, bunu kullanıyorum:

Attığınız linkle aynı ama ben Aliexpress'den almıştım. 250TL'ye gelmişti ilk sipariş indirimiyle beraber. Bayağı iş görüyor, sesi bir hayli arttırıyor.

Arkadaşlar kulaklığı beğenmiş almaya karar vermeden biraz araştırayım diyen biri olarak bu konuya geldim. Farklı bazı terimler kullanıldığını gördüm.. Bu tarz kulaklıklar müzikle uğraşan kimseler için mi? Ben spotify da müzik dinlerken ara sıra bi şeyler izlerken geçirdiğim vakit keyifli olsun diye kaliteli uzun süre kullanacağım bir kulaklık almak adına buraya geldim. Yanlış yerde miyim? birisi aydınlatabilirse sevinirim.

Müzikle uğraşanlar da alıyor, kaliteli müzik dinlemek isteyenler ya da oyun oynayanlar da artık alıyor. Doğru yerdesiniz fakat takıldığınız bir terim veyahut konu varsa yardımcı olabiliriz.

Müzikle uğraşanlar da alıyor, kaliteli müzik dinlemek isteyenler ya da oyun oynayanlar da artık alıyor. Doğru yerdesiniz fakat takıldığınız bir terim veyahut konu varsa yardımcı olabiliriz.
teşekkürler
Dac isimli bi parçadan bahsedilmiş zannedersem kayıp vermeyen dönüştürücü gibi algıladım
IEM i bilemedim ama

ve birde merak ettiğim şu var ki
Bluetooth kulaklıklarda codec ler var onlara sarmıştım araştırıp araştırıp Liberty 4 e karar vermiştim aldım fakat beğenmedim iade edeceğim. Her ne kadar olursa olsun kablolu kulaklıkların yerini tutamaz tws ler gibi bir yorum okudum o sebeple buralara geldim.
Bluetooth kulaklıklardaki codec ler gibi bunlarda da farkettiren noktalar nelerdir? konuya biraz da hakim olmak adına merak ediyorum. S23 fe model telefon kullanıyorum alacağım kulaklık ile uyumu önemli diye düşünüyorum. Kıyas edebilmem için yardımcı olabilir misiniz ne tür değerlere bakmalıyım?

İEM = İn-ear Monitors kulaklık demek, genelde sahneye çıkan sanatçılar veya sesle uğraşanlar için tasarlanan kayıpsız, yüksek kalite ses veren kulaklıkları ifade eder kısacası.

Teknik değerler harici bakmanız gereken nokta ses eğrisi grafiğidir, genelde harman eğrisine en yakın olanlar tercih ediliyor fakat harman ses eğrisini beğenmeyen de var. O artık kişisel tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…