İnceleme Truthear x Crinacle ZERO (Blue)

Blue ve Red in ses profillerinden hangisi bana uygun bunu nasıl anlayabilirim?
Bu arada inceleme için teşekkürler. Ciddi özen verilmiş tebrik ederim.

grafik dediğiniz şey kutunun arkasında çizilmiş grafik sanıyorum. beğenip beğenmediğimi nasıl test edebilirim?
Sanırım tam da sizin bildirim gelmeden onu sormuştum inceleme sahibine

@murathanc Hocam evet kutu arkasında çizilen grafik. Yani beğenip beğenmediğinizi test etmeniz lazım. Bu kulaklığın bende de RED versiyonu var, hatırladığım kadarıyla bu 2 model de harman eğrisine benzetilmeye çalışmıştı. Tam da hatırlamıyorum açıkçası yanlış yönlendirme yapmayayım. Eğer ben fazla bass seviyorum derseniz BLUE modelini, ben daha dengeli seviyorum diyorsanız RED modelini tercih edebilirsiniz. RED modelinin yanında bir tane aparat geliyor bass tepkisini yükseltmek için, bass az gelirse onu da takabilirsiniz.

aslında şundan dolayı sormuştum
Barracuda pro oyuncu kulaklığım var bununla bazı testler yaparak bu uygunluk kavramına karar verebilir miyim acaba diye sormuştum ama teşekkürler.. farkından emin olamayacağım için sanırım red almam daha garantici olucak..

peki son bir sorum olsun mazur görün başkasının konusunu biraz işgal ettim ama..
S23 fe model telefon kullanıyorum bir dönüştürücü ihtiyacım olucak. bu konuda öneride bulunur musunuz? ayrıca birde bu kulaklığı alırsam telefonumun destekleme durumu var mı? Bluetooth kulaklıklardaki LDAC SSC AAC gibi telefonumda bakmam gereken bi ses sürücüsü vs var mı?

@Uton

Son düzenleme:
Erişim engelinden kasıt ne dediğinizi anlayamadım, güncel olarak sipariş veren biri varsa cevap verebilir buna. Ayrıca yeni konu açarsanız daha çok kişi görüp yardımcı olacaktır tahminimce.

Dogrudur erisim engeli degil yanlış anlamisim kusura bakmayin. Vergi muhabbetlerinden dolayi Amazon'da veya AliExpress'de vs cogu satici satis yapmayi durdurdu. Shenzhen buna dahil mi, eger degilse vergi veriyor muyuz oldugu fiyatla alabiliyor muyum?

Erişim engelinden kasıt ne dediğinizi anlayamadım, güncel olarak sipariş veren biri varsa cevap verebilir buna. Ayrıca yeni konu açarsanız daha çok kişi görüp yardımcı olacaktır tahminimce.
Type c olsaydı ben sipariş edecektim. Malesef dönüştürücü ile uğraşmak zor olacağından vazgeçtim. Ama ShenzenAudio ya mail göndermiştim alışverişin olmadığına dair bir mail göndermediler. Yanisi sipariş verilebiliyor.
Sadece 26 ağustosta vergilendirmelerin farklılaşacağından dolayı verilmesi makul görülmüyor olabilir.

Sipariş verdim. 5 dolarlik bir kuponda yakaladim. Truthear X crinacle Zero: Red bana 1700 TL gibi bir fiyata denk geldi. Ekstra mailden kargo, vergi vs. istiyor mu? Eger istemiyorsa Türkiye'deki fiyatlardan 1000 TL altina aldigimi rahatlikla soylerim.

26 ağustostan önce gelmesi için dua edebilirsin yoksa fiyatın %60 ederinde vergi ödemen gerekicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…