İnceleme Truthear x Crinacle ZERO (Blue)

Merhaba bu kulaklığı almayı planlıyorum ama 30 doların üstünde maalesef ve vergi eklemesi görmedim acaba sitesinden almak ne kadar mantıklı?
Meşhur bi marka gibi geldi bana baktığım zamanda.. Çok bi problem olucağını sanmıyorum. Telefonumda 3.5 giriş olmadığı için alamadım

Merhaba bu kulaklığı almayı planlıyorum ama 30 doların üstünde maalesef ve vergi eklemesi görmedim acaba sitesinden almak ne kadar mantıklı?
Site dediğiniz Shenzhen Audio ise oradan IEM alma yolu ile ilgili bir rehber vardı. Shenzhen Audio'ya mesaj atıyorsunuz ve ürünün fiyatını olduğundan çok daha düşük gösteriyorlar üstüne vergi çıkmıyor ekstra. Vergi ödenmiş şekilde giriyor ülkeye. O yöntemle alanlar vardı. Türkiye'de Sesçi Baba sitesinde 2800TL civarına satılıyor ama bence 2800TL pahalı 45 dolarlık kulaklık için.

Peki sağ olun T.C. kimlik istiyormuş mail de versem sorun olur mu?

Evet o şekilde TC'nizi atabilirsiniz zaten atmazsanız sipariş sonrası kendileri size mail atıyor T.C'nizi veriniz diye.
Hocam ben bir öneri üzerine 7Hz Sonus aldım ama odağım oyunlar ve filmlerdi, yani aksiyon sahnelerinde sesler heyecanlı olsun istiyordum, güçlü bass vuruşları olan kulaklığa yönelmem gerekiyormuş çok anlamıyorum ama yanlış aldım sanırım, kulaklığın basslarını pek beğenmedim. Bir de öncesinde KZ EDX Pro kullanmıştım ama onu pek kullanamadım sesleri kulağımı acıtıyordu ben de sattım. Ses tipi EDX Pro'ya benzemesin yani. Sizce Sonusu satıp başka kulaklık mı almalıyım? Yani ses sahnesi geniş güzel ama aksiyon sahnelerinde zayıf geldi. Seçeneklerde Zero 2, KZ DQ6S(Chatgpt önerisi) Zero blue, KZ Castor Bass version var.

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum. Bende IEM kulaklık düşünüyorum ses kartına veya DAC almaya bütçem yok Zero red veya Zero blue 2 almayı düşünüyorum Zero blue 2 yeni çıktı. Oyun ve dışarıda müzik dinlemek için alınır mı? Ürün bozuk vb. çıkarsa nasıl oluyor o bahsettiğiniz sitede. Ve kaç günde geliyor.

Zero Blue 2 65 dolara satılıyor yani almak için riskli gümrükte kalabilir. Bütçeyi düşürüp 10 dolarlık DAC almanı öneririm Blue alacaksan çünkü sesi bariz artıyor. Çift sürücü olduğu için beslemen gerek özellikle dışarıda müziği telefondan 3.5mm ile dinleyeceksen o kulaklıkla hiçbir zevk alamazsın DAC olmadan.

Hocam galiba red alacağım telefonda vs sıkıntı yaratır mı?

Siteye mail atıp faturayı düşükten kestirirsen kalmıyor diyorlar.

Siteye mail atıp faturayı düşükten kestirirsen kalmıyor diyorlar.
Evet sıkıntı yaratıyor. Anakart ya da telefon girişine takarak düzgün ve yüksek ses elde edemiyorsun maalesef. Evet site siparişinden sonra sana TC'ni istediği bir mail atıyor zaten Shenzhen'den alacaksan. Sonra ürünün fiyatını düşürmelerini de istersen halledebilir.

Hocam uzun saatler PC'de oturduğum için vazgeçtim IEM almayacağım. Sadece harici bir mikrofon alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…