İnceleme Truthear x Crinacle ZERO (Blue)

Truthear HEXA al. Daha iyi. EQ ile de bass, tiz ayarlanır. Ama bir de yanına KZ Ate Copper al. 452 lira zaten. Onu da mutlaka dene. Bass için kulağa doğru biraz ittirmen gerekecek.

Kulaklığı aktif olarak kullananlar memnunlar mı acaba? Moondrop Chu II ve Zero Blue arasında kaldım. Zero Blue yarı fiyatına Chu II alınabiliyor. IEM kulaklıklar hakkında çok fazla bilgim yok muhtemelen klasmanları farklıdır. Sizce iki kat daha pahalı olan Zero Blue alınır mı? Yoksa Chu II idare eder mi? Daha çok ev ortamında kullanılacak.

Arada bariz kalite farkı var ama Zero Blue'nun güncel Türkiye fiyatı da biraz abartı. Ben bu kulaklığı 1700TL'ye aldım ve şu an 3500TL. Bu kadar fiyat farkı yaşanacak bir kur değişimi olmadı. CHU II ise ben aldığım dönemde de 900-1000TL civarındaydı yani en F/P olarak CHU olur ama dediğim gibi arada malzeme kalitesi ve ses olarak fark var. Ek olarak kulağınınız deliği küçükse Blue ağrı yapar çünkü çift dinamik driver olduğu için kulağa giren kısmı normal kulaklıklardan daha büyük. Türkiye'de IEM konusunda maalesef pek seçenek yok yoksa önerecek tonla model olurdu. 2024 Şubat'tan beri hala Blue modelini kullanıyorum.

Merhaba bende bu kulaklıkları 1 aydır kullanıyorum ama köpük uçlarının ömrü çabuk bitti.
Acaba siz hangi uçları kullanıyorsunuz uçları hangi boyutlarda almalıyım?

Merhaba bende bu kulaklıkları 1 aydır kullanıyorum ama köpük uçlarının ömrü çabuk bitti.
Acaba siz hangi uçları kullanıyorsunuz uçları hangi boyutlarda almalıyım?
Ben köpük olanları hiç kullanmadım sevmediğim için. Köpükler yapısı gereği ömrü kısa ve çok kirleniyor. Kendim medium silikon uçlarını kullanıyorum aldığımdan beri.

Hocam CS'de ses kalitesi nasıl? Ayak seslerinin yön ve mesafesi anlaşılıyor mu?

Hocam CS'de ses kalitesi nasıl? Ayak seslerinin yön ve mesafesi anlaşılıyor mu?
Kulak üstü kulaklık kullanan arkadaşlarımdan daha iyi/aynı duyuyorum. Yön ve mesafe ayrımında hiç bir sorun yok. Belirli bir yerden sonra iş zaten kulaklıkta değil kulağında bitiyor. Kulağın iyiyse bu kulaklık sana vaat edileni verir.

Red, blue ve ew200 arasında gidip geliyorum. İnternette herkes bir şey diyor hiç IEM almayıp V9 Pro mu alsam diyorum ama IEM büyük rahatlık gibi duruyor.

Red, blue ve ew200 arasında gidip geliyorum. İnternette herkes bir şey diyor hiç IEM almayıp V9 Pro mu alsam diyorum ama IEM büyük rahatlık gibi duruyor.
EW200 tiz kulaklık, RED düz-dengeli, Blue ise basslı. Hangi müziği dinliyorsan ya da hangi ses profilinden haz alıyorsan ona göre almalısın kulaklığı. Oyun için aralarından en iyisi Blue. Sana şöyle IEM kulaklıkların sadece oyunlarda ses kasma seviyesi başarımına göre sıralanan bir tier list atayım. Çoğu ürün TR'de yok ama TR'de olanlarda da yardımcı olur.

Son düzenleme:
Ben DAC falan almayacağım hocam. Sizce yine de mantıklı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…