İnceleme Truthear x Crinacle ZERO (Blue)

Type-C DAC almayacaksan Truthear Crinacle alma çünkü 2 dinamik sürücü olduğu için ses seviyesi az geliyor. DAC niye almıyorsun ki? Pahalı bir şey değil nihayetinde.
Hocam siz ne kullanıyorsunuz, önerdiğiniz bir DAC var mı?

Bunu kullanıyorum ve öneririm:

Bu da işini görür:

Mikrofon kullanmak istersen 15 dolar bandındaki DSP kablolara bak derim. Mikrofon kullanmam dersen 10 dolarlık DAC veya Apple dongle almaktan başka seçimin olmuyor.

İstersen mal eline geçsin dene ona göre DAC al senin kararın.

Mikrofon kullanmak istersen 15 dolar bandındaki DSP kablolara bak derim. Mikrofon kullanmam dersen 10 dolarlık DAC veya Apple dongle almaktan başka seçimin olmuyor.
Eğer IEM alırsam mikrofonu ekstra olarak alırım diye düşünüyorum.
İstersen mal eline geçsin dene ona göre DAC al senin kararın.
İlk kez IEM alacağım acaba beğenir miyim bilmiyorum, herkes birini beğeniyor diğerini beğenmiyor.
Amazon'dan alsam bir durumda iade daha rahat olur diye düşünüyorum ama yine de iade olmazsa elimde kalmasını istemiyorum.

Kulaklıklar Amazon'da da iade edilmiyor ancak eden kişiler de yok değil. Açık konuşayım öyle de böyle de aldıktan sonra elinizde kalma olasılığı var.

Çevrenizde ikinci el satan varsa gidip deneyip ardından almanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…