murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 622 Makaleler 1 12 Ağustos 2024 #11 221420 dedi: Amazonda alirken odersin herseyi, geldiginde para odeme vs olmaz. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı olduğu için bi de başıma vergi çıkmasın diye demiştim. Amazon dan buradan sipariş edeceğim. Emin misiniz gümrük vs ödemeyeceğime?
221420 dedi: Amazonda alirken odersin herseyi, geldiginde para odeme vs olmaz. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı olduğu için bi de başıma vergi çıkmasın diye demiştim. Amazon dan buradan sipariş edeceğim. Emin misiniz gümrük vs ödemeyeceğime?
maroin Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #12 murathanc dedi: Yurt dışı olduğu için bir de başıma vergi çıkmasın diye demiştim. Amazon dan buradan sipariş edeceğim. Emin misiniz gümrük vs ödemeyeceğime? Genişletmek için tıkla... Amazon'da satislar erisime kapanmadi mi?
murathanc dedi: Yurt dışı olduğu için bir de başıma vergi çıkmasın diye demiştim. Amazon dan buradan sipariş edeceğim. Emin misiniz gümrük vs ödemeyeceğime? Genişletmek için tıkla... Amazon'da satislar erisime kapanmadi mi?