Truthear X Crinacle Zero Red alınır mı?

desperado38600

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun bir araştırma sonucunda truthear X crinacle Zero red almaya karar verdim ama kafamı kurcalayan bir sıkıntı var. Ben bu kulaklığı telefonumda (Samsung) kullanacağım işte okula giderken sporda vs. tamamen müzik amaçlı kullanacağım. Sıkıntı şu telefonun 3.5mm girişi yok ve 3.5mm to USB-C çevirici almam gerekecekmiş. Bu çeviricilerde içinde DAC olan da var olmayan da var ben ses kaybı olmadan bu kulaklıkları kullanmak için ne almalıyım? Eğer bu sorunu çözersek direkt kulaklığı sipariş edeceğim. Olmazsa Anker Liberty 4 alabilirim veya Samsung Buds 2 Pro. İlk önceliğim kesinlikle ses kalitesi olduğu için Zero red almayı düşünüyorum.

Hocam blue olanını almıştım.
Basları bayağı güçlüydü, eğer ses çözünürlüğü vs. en iyisi olsun derseniz en mantıklısı eım kulaklıklar olabilir Bluetooth'ların ses çözünürlüğü ister istemez düşük oluyor.
Blue olanını her ne kadar beğenmiş olsam da iade edip Samsung ile uyumlu olması açısından Buds 2'den Buds 3 Pro'ya geçiş yapmıştım.

Hocam peki Buds3 Pro ile blue arasında bir karşılaştırma yapsanız ne dersiniz arada 2 katı fiyat farkı olmasını da göz önünde bulundurarak ve blue olanı telefonda nasıl kullanıyordunuz? Asıl derdim bu aslında.

Bas olarak blue net daha iyi.
Enstürman ayrımı sanki Buds 3 Pro'da daha iyiydi gibi.
Blue'yu Razer BlackShark V2 kulaklığın ses kartına bağlı kullandım.
2 kat farka değer mi tartışılır ancak Buds 3 Pro her yerde kullanılabilir, blue her ortamda kullanılacak bir kulaklık değil.

Buds 3 Pro'nun batarya sıkıntıları varmış galiba o yüzden biraz da mesafeliyim. Kulaklık seçmek zor iş abi

Cevirici dedigin urun dongle dac aslinda. Dac olmayani diye birsey olmaz, o amacla kullanacagin urunlerin hepsi dac aslinda.

Cevirici dedigin ürün dongle DAC aslinda. DAC olmayani diye bir şey olmaz, o amacla kullanacagin urunlerin hepsi DAC aslinda.

Peki önereceğiniz spesifik bir dongle DAC var mıdır? Sadece telefonda kullanmak üzere ve ses kalitesi kaybı yaşatmayacak bütçem maksimum 500 600 TL o parça için fazlasını vermem.

Şahsen bilgisayarımda Zero Red kullanıyorum. Ara ara telefona takıp dışarda da kullandığım oluyor. Esas kullanım amacım arada müzik dinlerken veya film izlerken ara ara da oyun oynarsam diye kullanıyorum. Kullananlar genel olarak oyun için alıcaksan Blue modelini önermiş. Ben şahsen bu kulaklığın nozzle sıkıntısı (biraz büyük çok fazla içeri bastırıcak şekilde takarsan kulakta ağrı yapabiliyor) dışında hiçbir sıkıntısını görmedim. Fiyatının hakkını kuruşuna kadar veriyor. Dışarda kullanıcaksan eğer kablosu biraz uzun gelebilir. Yürürken veya ani haraketlerde kulaklığı düzeltme ihtiyacı duyabilirsin. DAC için pek bilgim yok ama internette gördüğün birçok ucuz DAC işini görecektir diye düşünüyorum.

Nozzle için karşılaştırma fotoğrafı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…