Truthear Zero Blue vs Goa Gimlet IEM

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Biraz araştırma bir de bir sürü konu açma sonrasında bu ikisinden birinde karar kılmak istedim. Kullanan deneyimleyen bilgisi olan biri acaba hangisinin daha avantajlı kullanışlı olduğunu söyleyebilir mi? Laptopta kullanacağım.

@egemebb hocam rahatsız ediyorum ama bilginiz olduğu için bugün sipariş vereceğim sizce ikisinden biri olursa hangisi daha mantıklı.

Son düzenleme:
Biraz araştırma bir de bir sürü konu açma sonrasında bu ikisinden birinde karar kılmak istedim. Kullanan deneyimleyen bilgisi olan biri acaba hangisinin daha avantajlı kullanışlı olduğunu söyleyebilir mi? Laptopta kullanacağım.

@egemebb hocam rahatsız ediyorum ama bilginiz olduğu için bugün sipariş vereceğim sizce ikisinden biri olursa hangisi daha mantıklı.

Deneyim olarak Zero 2 blue. Gimletde tek dd var sesler birbirine karışır. Zero blue 2 daha fazla ses ayrımı sunuyor.

Deneyim olarak Zero 2 blue. Gimletde tek dd var sesler birbirine karışır. Zero blue 2 daha fazla ses ayrımı sunuyor.

Hocam Zero 2 blue almaklık bütçem yok o yüzden düz modeline veya bu gimlet arasında kaldım. Yine de düz Zero blue güzel mi buna karşın.

Hocam bütçenizi söylerseniz bir bakayım.

3500 TL civarı bütçem var biraz kargo sorunum olmasa sizin dediğiniz yerden alacağım direkt ama kargo sorunu konusu genelde evde kalabileceğim günler belli oluyor o yüzden yurt dışından sipariş edince bazı sıkıntı olabilir diye pek yaklaşmıyorum.

3500 TL civarı bütçem var biraz kargo sorunum olmasa sizin dediğiniz yerden alacağım direkt ama kargo sorunu konusu genelde evde kalabileceğim günler belli oluyor o yüzden yurt dışından sipariş edince bazı sıkıntı olabilir diye pek yaklaşmıyorum.

Yok hocam bir şey olacağını sanmıyorum. Aras Kargo'yu arayıp şubede bırakın dersiniz. Müsait olunca alırsınız.

Shenzhenaudio YunExpress kullanıyor. Size bir ara bir form atmıştım onu doldurursanız ve atarsanız onlarda palexpress ile gönderir ise evet arasa veriliyor.

Tamamdır çok teşekkürler hocam tekrardan.

Tek dd var sesler birbirine karışır bu nasıl bir yaklaşım hocam? Tecrübeniz var mı üst seviye veya orta segment Single dd kulaklıklarla?

Tek dd olunca nasıl bir şey oluyor hocam tak olarak bilmediğim için sizde yeni yazmışken sormak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı